Andrew Meller kreće na turneju po Kini

132
Andrew Meller

Naš poznati DJ i producent, Andrew Meller sledećeg vikenda započinje “Peace And Love” tronedeljnu turneju po Kini u okviru koje će od 21. juna do 6. jula imati šest nastupa, ali i dve Ableton radionice.

U oviru svoje prve azijske turneje, Meller će posetiti Peking i Šangaj, a svojim nastupom će se predstaviti i kao prvi internacionalni booking novootvorenog kluba 3NTRY.

Andrew Meller China Tour

Požarevački DJ i producent Andrija Antić, poznatiji kao Andrew Meller, autor je obrade hitova “Born Slippy (Reincarnation Mix)”, “Insomnia” i “Godfather’s Dance” koji je radio potpuno u svojoj produkciji. Na sceni je od 2009. godine, kada je osnovao ReWire, projekat čiji je rezultat preko šezdeset izdanja. Osim ReWire-a, deo je i Beat and Juice i Depth Perception projekata, a alijas Andrew Meller počinje da koristi od 2014. godine.

U skorašnjoj produkciji, pohvalio bi se trakom “Bee” koja je trenutno veliki hit svetskih plesnih podijuma i izdata je za italijanski “Flashmob Records”. Ono što je takođe sveža vest je da je Andrew Meller pre samo nekoliko dana najavio je EP na poznatoj “Sola” etiketi, koja je u vlasništvu poznatog dvojca Solardo.

Andrew Meller @Facebook @YouTube

Featured Photo: Marko Obradovic Edge