Jeste li spremni za ANNU!?

161
Anna Barutana Fresh Wave Heaven

ANNA će nastupiti u okviru promotivnih žurki pod nazivom Fresh Wave Heaven u beogradskoj Barutani u subotu, 22. juna ove godine, a na Fresh Wave Promo party stiže nakon odličnog nastupa na sjajnom nemačkom Docklands Outdoor festivalu na kojem je DJ pult della sa Adriatique, Amelie Lens, Maceo Plexom.

Zahvaljujući odličnom izdanju “Odd Concept”, koje je te 2016. bilo nezaobilazno u setovima divova kao što su Solomun, Carl Cox i Joseph Capriati, njena karijera je doslovno eksplodirala i ANNA je postala prepoznatljivo ime svetske elektronske muzičke scene. Njen publici najdraži hit kojeg je izdala za “Kompakt” nosi naziv “Hidden Beauties” i apsolutni je razvaljivač plesnih podijuma! Isto veče nastupiće i rezidenti Fresh Wave Festivala Nebs Jack i Joma Maja, a podršku će im pružiti Roxa. Ne treba sumnjati da će publici u Beogradu ponuditi, nabijeno energijom, veče za pamćenje.

Ulaznice po ceni od 700 RSD, te VIP od 1.200 RSD, a dostupne su na online ticket servisu Gigstix.

Od ponedjeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65 KM (33 evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vreme se obezbedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

Fresh Wave festival 2019 4+1 akcija

Proveri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na 8. izdanju Fresh Wave Festivala, na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge!

Uz početak prodaje ograničenog broja promo paketa 4+1 istovremeno počela je prodaja jednodnevnih festivalskih ulaznica po ceni od 30 KM (15 evra) za svako festivalsko veče. Sve ulaznice dostupne su na online ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com.