Veliko interesovanje za Fresh Wave akciju 4+1!

207
Fresh Wave Heaven 2019 4+1 akcija

Zbog velikog interesovanja javnosti za prodajnim paketima ulaznica 4+1, obaveštavamo vas da je više od 70% planiranih ulaznica za prodaju preko paketa 4+1 već rasprodato i da je pravi trenutak da obezbedite svoju ekipu trodnevnim festivalskim ulaznicama za predstojeće 8. izdanje Nektar Fresh Wave Festivala!

Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i Fresh Wave Festival ti poklanja petu potpuno besplatno!

4+1 akcija Fresh Wave Heaven 2019

Od ponedjeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65 KM (33 evra). Ne propusti šansu, jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vreme obezbedite festivalske ulaznice po najboljem deal-u.

U prodaji su i jednodnevne festivalske ulaznice po ceni od 30 KM (15 evra), a podsećamo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice! Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posetioce iz više od 20 svetskih zemalja!

Proveri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vreme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz izvođače kao što su Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na online ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com.