Zbog velikog interesovanja, akcija 4+1 Fresh Wave Festivala, produžava se do utorka, 9. jula!

199
Fresh Wave festival 2019

Zbog velikog interesovanja javnosti za prodajnim paketima ulaznica 4+1, za predstojeće 8. izdanje Nektar Fresh Wave Festivala, obaveštavamo vas da je produžen rok akcije, do utorka, 9. jula, do kada se ulaznice 4+1 za Fresh Wave Heaven mogu nabaviti na ticket servisima gigstix i kupikartu! Napominjemo da je broj paketa je ograničen!

Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i Fresh Wave Festival ti poklanja petu potpuno besplatno!

Fresh Wave festival akcija 4+1 produzen rok

Od ponedjeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65 KM (33 evra). Ne propusti šansu, jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vreme obezbedite festivalske ulaznice po najboljem deal-u.

U prodaji su i jednodnevne festivalske ulaznice po ceni od 30 KM (15 evra), a podsećamo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice! Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posetioce iz više od 20 svetskih zemalja!

Proveri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vreme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na online ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com.