Boris Brejcha Show 30. novembra u Beogradu

367
Boris Brejcha Topljenje 2018

Organizacija  “Topljenje” je prošle godine oborila mnoge rekorde kada su u novembru organizovali Boris Brejcha Showcase, uz podršku Heineken-a i ugostili više od 5.000 posetilaca na raspordatom događaju u Hangaru Luke Beograd.

Ove godine će Beograd opet biti privilegovan kao jedan od samo desetak svetskih gradova u kome će Boris Brejcha organizovati svoj show “Boris Brejcha in Concert“, takođe uz podršku Heineken-a. Ovo će ujedno i biti njegova svetska turneja povodom promocije novih traka tj. albuma.

Boris Brejcha Topljenje 2019

Datum događaja je 30. novembar, a lokacija – Beogradski Sajam. Ostatak line up-a će činiti DJ postava sa Borisove izdavačke kuće “FCKNG Serious”: Ann Clue, Deniz Bul i Theydream.

Iz orgaizacije ne kriju entuzijazam i ističu da se EARLY BIRD karte uveliko prodaju: “Velika nam je čast što je trenutno jedan od najtraženijih svetskih DJ-eva, Boris Brejcha, okarakterisao prošlogodišnji nastup kao možda najdraži njegov showcase do sada. Ove godine očekujemo još veći spektakl. Već 2 dana nakon objave događaja, ulaznice se kupuju velikom brzinom kako iz Srbije tako i iz regiona. Ovom prilokom apelujemo da kupite vaše karte na vreme pre daljih poskupljenja kao i pre totalne rasprodaje kapaciteta!

Early Bird karte možete kupiti po ceni od 1.090 rsd  za regular i 1.590 rsd za VIP sektor. Prodajna mreža u Srbiji su biletarnice Tickets.rs  i GigsTix.com kao i online putem ovog linka.

Više informacija možete pronaći na Facebook Eventu.

Photos: Topljenje Press