Rasprodate 4+1 ulaznice za Fresh Wave Heaven!

273
Fresh Wave festival 2019 4+1 Sold Out

Zbog velikog interesovanja za pakete ulaznica 4+1 za Fresh Wave Heaven, ova akcija bila je produžena do 9. jula, ali je kontigent ulaznica koji je namjenjen za ovogodišnju prodaju u okviru ovog paketa rasprodat 24 sata ranije!

Ovogodišnji koncept festivala Heaven, koji živi tokom cele godine kroz niz promotivnih događaja Fresh Wave Festivala, publici je predstavio veliki broj izvođača kroz Winter Fresh Wave izdanje u sarajevskom Domu Mladih, na kojem je krajem prošle godine nastupio Claptone, potom na završnici Run and More Weekend-a kada je na banjalučkoj tvrđavi Kastel nastupio James Zabiela, odlično 4. izdanje Fresh Wave Piknika na Banj brdu u Banjaluci uz Tube & Berger i fantastičan nastup brazilske techno dive ANNA u beogradskoj Barutani! Fresh Wave Festival je predstavio svoj rad na balkanskoj muzičkoj konferenciji o elektronskoj muzici u Sarjevu BAM-C, a potom i međunarodnoj muzičkoj konferenciji BLEMC, šireći pozitivan uticaj na samu industriju elektronske muzike u BiH i šire.

Fresh Wave festival 2019 4+1 Sold Out

Napominjemo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65 KM (33 evra), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po ceni od 30 KM (15 evra)! Fresh Wave Heaven će publici u ovogodišnjem izdanju predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posetioce iz više od 20 svetskih zemalja!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na online ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com.