Progressive noć za pamćenje ove subote u Barutani uz Guy J-a i Guy Mantzur-a

451
Guy J Barutana Blender

Vodeći DJ-evi i producenti izraelske elektronske scene, Guy J i Guy Mantzur, poznati po neponovljivom progresivnom zvuku i muzičkom talentu, nastupiće u subotu 13. jula pod nebom Beogradske tvrđave, u Barutani, dok će domaću podršku pružiti Igor D, član organizacije Progresivna Suza.

Guy J je započeo svoju producentsku karijeru sa samo 14 godina, a i dalje prati isti princip i svaku numeru stvara kao da je prva. Na početku je bio pod trance i progressive uticajima svoje domovine, a nakon kratkog perioda prihvatio je sve žanrove elektronske muzike. Njegova muzika ima elemente trance-a, ali i toplu vibraciju progressive-a i energiju starog techno-a. Na putu da postane jedan od glavnih umetnika ove elektronske generacije, Guy J ima veliki broj izdanja na eklektičnoj listi poznatih svetskih izdavačkih kuća.

Guy J

Barutana je zaista veoma sjajan klub. Energija publike i sama lokacija su neverovatne. Kako vreme prolazi, moja konekcija sa beogradskom publikom je sve jača. Svi zajedno ćemo prirediti još jednu noć za pamćenje!” – poručuje Guy J pred nastup.

Guy Mantzur je usavršio produkciju muzike koja prevazilazi sve granice žanrovskih klasifikacija. Inspirisan tech house-om, techno-m i pravim progressive house-om, on stvara jedinstvena muzička dela koja su ga uvrstila u svetski vrh DJ-eva i producenata. Prepoznatljiv je po svojim unikatnim hipnotišućim melodijama i zavodljivom gruvu, kako u produkciji, tako i u svojim DJ setovima. Njegova izdanja su dostigla sam vrh Beatport listi, a 2017. godine DJ Awards Ibiza ga je nominovala za najboljeg progressive house DJ-a.

Guy Mantzur se upoznao sa domaćom publikom, za koju kaže da je neverovatna, pre nekoliko godina, na novogodišnjoj žurci: “Čuo sam puno pozitivnih utisaka o vašim klaberima, ali kada sam došao, bilo je još bolje nego što sam zamišljao. Vaša publika baš voli muziku, širi pozitivnu energiju i taj trenutak na dancefloor-u, kada se potpuno prepuste melodiji, veoma je inspirišući za DJ set. U Barutani planiram da puštam dosta novog i neobjavljenog materijala, kako mog, tako i sa moje izdavačke kuće ‘Plattenbank’, pesme pune harmonije, gruva i ljubavi. Jedva čekam da provedem magično vreme sa svima vama.

Ulaznice se nalaze u prodaji putem Ticket Vision i Gigs Tix prodajnih mreža, po ceni od 790 dinara za parter i 1.190 dinara za VIP terasu.

Facebook Event

Pogledajte i “Guy J & John Digweed 2018 @ Barutana” Aftermovie

Featured Photo: OSC