Otvoreno je “DJ Mag Top 100 DJs” glasanje za 2019. godinu

717
DJ Mag Top 100 2019

DJ Mag Top 100 DJs” glasanje za 2019. godinu je otvoreno. Ovogodišnje glasanje, dvadesetšesto po redu, na svetskom nivou, prošle godine je imalo 1.2 miliona glasova iz 180 zemalja, a ove godine se organizatori nadaju još boljoj cifri.

Anketa je dobijala na popularnosti kako je interesovanje za elektronsku muziku raslo na muzičkoj sceni i predstavlja sliku trenutne potražnje internacionalnih DJ-eva.

Od tehnaša kao što su Nina Kraviz ili Adam Beyer do bigroom izvođača kao npr. Armin van Buuren, Steve Aoki i Dimitri Vegas & Like, godišnje Top 100 glasanje je tokom dvadesetšest godina reflektovalo dešavanja na sceni. House, techno, hardstyle, drum & bass, EDM i trap pod-žanrovi su takođe imali svoje predstavnike tokom godina.

Prošlogodišnji spisak pobednika ankete zauzelo je devet novih imena, osam ponovo dodatih na listu i šest istih. Ali ko će pobedeiti ove godine? Prošle godine je, treći put zaredom, pobedio Martin Garrix i naravno postavlja se pitanje da li će to učiniti ponovo.

Koristeći svoju ogromnu bazu fanova, DJ Mag je još jednom sklopio partnerstvo sa Unicef-om za 2019. godinu. Ukupna prošlogodišnja finansijska sredstva premašila su 40.000 funti, a ukupno 70.000 funti do sada i uspeli su da obezbede dovoljno vakcina da zaštite 815.175 dece od tetanusa.

Glasači u ovogodišnjem takmičenju mogu učestvovati i u nagradnoj igri. Najsrećniji će moći da povede i jednog prijatelja i otići u Amsterdam na dodelu Top 100 nagrada i budu u društvu najtraženijih svetskih DJ-eva.

Ove godine će takođe biti ponovo pokrenuto i alternativno Top 100 glasanje u saradnji sa Beatport platformom. Glasaće se za najbolje house i techno izvođače kako bi se ogradili od bigroom producenata i DJ-eva koji imaju armije fanova. Prošle godine pobedu na alternativnom Top 100 glasanju odneo je Carl Cox, a pratili su ga Claptone, Richie Hawtin, Nina Kraviz, Charlotte de Witte i Black Coffee.

Tako da bilo da glasate za glavnu ili alternativnu listu to možete učiniti do 18. septembra do ponoći na ovom linku.