Kiko Navarro i Nickodemus na Velikoj plaži u Ulcinju

174
Dolcinium Kite Surf Club Ulcinj

Dolcinium Kite Surf Club u Ulcinju ovog vikenda slavi 11 godina postojanja.

Tim povodom biće održane tri žurke na plaži – u petak, subotu i nedelju, sa početkom u 15 sati i trajaće do 03 sata iz ponoći. Ulaz na sve tri žurke je slobodan.

Kiko Navarro Nickodemus Velika plaza Ulcinj

Headlineri trodnevnog rođendanskog slavlja su Nickodemus i Kiko Navarro, a pored njih dvojice za dobru atmosferu će se pobrinuti i: Mr Cool, Vlado Marković, Stefan Popović i residenti Millok i Hektor. Nickodemus i Kiko Navarro su već nastupali na Dolciniumu 2016. i 2017. godine, na festivalu Southern Soul i oduševili crnogorsku publiku.

Nickodemus je već 15 godina stalni pokretač na muzičkoj sceni. Sarađivao je na remksima za Bob Marlija, Ninu Simone, Thievery Corporation, Bili Holidej, a njegovi hitovi kao što su: “Cleopatra in New York”, “Mariposa”, “Free Souls”, “Sun Children” su samo neki koje smo svi bar jednom čuli.

Nickodemus Velika plaza Ulcinj

Kiko Navarro je DJ i producent čiji je muzički koncept jedinstven, zasnovan na toplijoj, dubljoj strani stilova kao što su deep house i garage sa elementima afro i latinskog zvuka do nezaobilaznog diska. Njegova karijera je, kako sam kaže, iskrena i verna suštini stvarne house muzike, a Navarra možemo najjednostavnije definisati ovako – ljudi nikad ne bi trebali da prestanu plesati.

Kiko Navarro Velika plaza Ulcinj

Kitesurf club Dolcinium nalazi se na 10. km Velike plaže. Prvi je crnogorski kite klub koji postoji od 2008. godine i pruža uslugu obuke kite surfinga, a ako niste ljubitelj istog, imate na raspolaganju baladahine gde se možete opustiti ispijaući letnje koktele i slušajući zvuke lounge, deep house, funky i latino muzike koji dopiru iz bara gde se organizuju svakodnevne žurke.