Trodnevne ulaznice za Fresh Wave Heaven u prodaji po promo ceni do ponedjeljka!

127
Fresh Wave festival ulaznice

Promotivna cena trodnevnih ulaznica od 65 KM (33 evra) za predstojeće Fresh Wave Heaven izdanje festivala aktuelna je do ponedjeljka 5. avgusta, a potom će se trodnevne ulaznice prodavati po punoj ceni od 75 KM (38 evra). Ulaznice možete kupiti u Banjaluci na Trgu Krajine ili putem on line servisa kupikartu.ba i gigstix.com.

Ukoliko još niste rezervisali smeštaj u Banjaluci za vreme ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala ne brinite, imamo rešenje za vas!

Ostvarili smo saradnju sa odličnom ekipom BL Adventure i podsrestvom njihovih usluga nudimo trodnevni smeštaj i trodnevnu festivalsku ulaznicu po jedinstvenoj ceni i po najpovoljnijem aranžmanu. U ponudi su trodnevni hotelski smeštaj koji uključuje festivalsku ulaznicu po promotivnoj ceni od 135 + 33 evra, odnosno motelski 75 + 33 evra. Smeštaj u apartmanima po ceni od 75 + 33 evra i u hostelima po ceni od 51 + 33 evra. Napominjemo da je cena ulaznica u navedenim paketima aktuelna do ponedjeljka, 5. avgusta.

Informacije o načinu plaćanja i o slobodnim smještajnim kapacitetima možete lako saznati putem e-mail adrese: [email protected] ili putem brojeva telefona: +387 65 578-947 i +387 65 262-998.

Proverite listu slobodnih smeštajnih kapaciteta za vreme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge!