Ulaznice za Fresh Wave Heaven od juče u prodaji po finalnoj ceni!

142
Fresh Wave festival 2019

Od ponedjeljka, 5. avgusta, cena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 75 KM (38evra)!

Puna cena trodnevnih ulaznica za predstojeće Fresh Wave Heaven izdanje festivala aktuelna je od ponedjeljka 5. avgusta i iznosi 75 KM (38 evra). Ulaznice možete kupiti u Banjaluci na Trgu Krajine i putem on line servisa kupikartu.ba i gigstix.com.

Fresh Wave Heaven poslednje faza prodaje karata

Ukoliko još niste rezervisali smeštaj u Banjaluci za vreme ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala ne brinite, imamo rešenje za vas!

Podsećamo vas na saradnju sa odličnom ekipom BL Adventure i mogućnost rezervacije trodnevnog smeštaj i trodnevne festivalske ulaznice po jedinstvenoj ceni i po najpovoljnijem aranžmanu. U ponudi su trodnevni hotelski smeštaj koji uključuje festivalsku ulaznicu po promotivnoj ceni od 135 + 38 evra, odnosno motelski 75 + 38 evra. Smeštaj u apartmanima po ceni od 75 + 38 evra i u hostelima po ceni od 51 + 38 evra. Napominjemo da je cena ulaznica u navedenim paketima aktuelna od ponedjeljka, 5. avgusta.

Informacije o načinu plaćanja i o slobodnim smeštajnim kapacitetima možete lako saznati putem e-mail adrese: [email protected] ili putem brojeva telefona: +387 65 578-947 i +387 65 262-998.

Proverite listu slobodnih smeštajnih kapaciteta za vreme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge!