Danas počinje Fresh Wave Heaven

227
Fresh Wave Heaven 2019 pocetak

Kapije 8. izdanja Nektar Fresh Wave festivala otvaraju se danas, 8. avgusta u 21h, a posetioce očekuje 5 festivalskih bina i isto toliko festivalskih zona! Ovogodišnji koncept festivala, Heaven, koji živi tokom cele godine kroz niz promotivnih događaja Fresh Wave Festivala, publici je predstavio veliki broj izvođača, ali najbolje smo ostavili za 8. 9. i 10. avgust na tvrđavi Kastel!

Dan Prvi
Na Main bini nastupa resident DJ festivala Mladen Tomić, Adoo i Alexander G, fantastični Matador i prve zvezde večeri sjajni Pan-Pot. Veče obojeno techno zvukom na Energy bini pratiće nastupi Vemic, Origigi b2b Daniel Puletić, Stefan Ivanković i inetrnacionalna imena Alexis Cabrera i Dejan Milićević!

Istovremeno Jegermeister LIVE stage biće u znaku regionalnih prvaka hip-hop zvuka uz nastupe Sajsi MC, Kreše Bengalke i Krankšvester, a Massive binom kormilariće magovi drum n base zvuka Filip Motovunski i Rahmanee uz podršku Haringa i DeeJah!

Fresh Wave Heaven 2019 satnica

Dan Drugi
Druge nas večeri Fresh Wave Heavena na najvećoj bini festivala očekuju nastupi Siniše Tamamovića, euforičnog južnjaka Lexley-a, residenta festivala DJ Joma Maje, a sve će oči bez sumnje biće uprte ka dvojcu Booka Shade i fenomenalnom Jorisu Voornu! Na Energy bini će nastupiti Mateo Puntar, DJ Jock, Shipe b2b Goran Emkić, Davor B i Damir Hoffman, a Massive bina biće u znaku masnih bitova uz imena kao što su Zupany, Marques V, IRON i resident DJ festivala Woodie!

Pravi plesni spektakl nas očekuje na Jegermeister LIVE bini uz nastupe Lollobrigida, Perpetum Mobile, Drive i Nipplepeople!

Dan Treći
Posljednje festivalsko veče bez sumnje će obeležiti legendarni Argentinac Hernan Cattaneo, koji će publici preneti dobar deo svog višedecenijskog druženja sa elektronskom muzikom širom sveta! Sa ništa manjim nestrpljenjem očekuje se i nastup uvek originalnog Butch-a, a iste večeri nastupiće Lawrence Klein, Andrej Jelić i resident DJ festivala Nebs Jack!

Energy bina biće rezervisana za nastupe Bokee b2b Life4Funk, Mark Anderson b2b Branko Vuković, Zlatnichi, Luka Čikić i Gem.n. a na Massive bini će nastupiti Strajk, Chvare, Vanja Babić i Pips.

Apsolutna energija i čista renesansna noć na Jegermeister LIVE bini poslednje festivalske večeri u režiji bendova KOB i Rock Simfonije, koja najavaljuje najmasovniji, odnosno nastup sa najvećim brojem muzičara na bini za ovaj projekat ikada i neponovljivi Eyesburn, koji su se nakon gotovo definitivnog raspada ipak okupili da podsete publiku na razloge zašto su i dalje jedan od najenergičnijih bendova u regionu!

Napominjemo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po ceni od 75 KM (38 evra), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po ceni od 30 KM (15 evra)! Jednodnevne VIP ulaznice koštaju 50 KM (25 evra), a trodnevne VIP 100 KM (50 evra). Sve ulaznice su dostupne na kupikatu i gigstix prodajnim on line servisima, Trgu Krajine i na ulazu na festival.

Više informacija potražite na www.freshwavefestival.com.