Održano spektakularano izdanje Fresh Wave Festivala!

350
Fresh Wave Festrival 2019

Na hiljade posetilaca 8. izdanja Nektar Fresh Wave festivala, koje se održalo pod nazivom “Heaven” prisutvovalo je stvaranju istorije na banjalučkoj tvrđavi Kastel! Ovogodišnji koncept festivala publici je predstavio veliki broj izvođača, a ovogodišnje izdanje festivala nastupima su obeležili: Matador, Pan Pot, Mladen Tomić, Booka Shade, Siniša Tamamović, Butch, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija i mnogi drugi!

Ovogodišnje izdanje festivala obeležio je i veliki broj stranih posetilaca iz čak 30 svetskih zemalja, a grad Banja Luka je ucrtan na festivalsku mapu sveta kao neizostavan događaj na Balkanu koji sa svakim novim izdanjem privlači sve veću svetsku pažnju. O ovome svedoči i veliki broj novinarskih ekipa koje su akreditovane za festival, a slika sa festivala otputovala je širom planete!

Fresh Wave Festrival 2019 Heaven

Spektakularna i najveća bina koja je ikad korišćena na tvrđavi Kastel postala je u protekla tri dana hram elektronske muzike, a s obzirom na podršku izvođača i publike nastaviće to da bude i u godinama koje dolaze. Nezaboravan provod i odlična atmosfera na 5 festivalskih bina i isto toliko festivalskih zona najbolja je ocena kvaliteta festivala i veliki vetar u leđa organizatorima, koji obećavaju još bolji program i još više izvođača za naredno izdanje Fresh Wave Festivala!

Hvala svima koji su na bilo koji način podržali festival, veliku zahvalnost dugujemo i izvođačima koji se u protekla tri dana nisu štedeli, hvala našim prijateljima, pokroviteljima i sponzorima, a najveće hvala ide fantastičnoj publici festivala!

2019 Fresh Wave Festrival Heaven

Vidimo se u avgustu 2020. godine, a do tada pratite nas i sve detalje o festivalu pronađite na www.freshwavefestival.com.

Photos: Fresh Wave festival Press