Vodimo tebe i prijatelja na No Sleep Sea Dance Experience!

222
Grotto Sea Dance festival 2019

Ovogodišnji Sea Dance festival i ovaj put donosi morsko izdanje kultne No Sleep bine! Od 30. avgusta do 1. septembra, na obožavanu binu smeštenu na plaži Buljarica kod Budve stižu elektronske vedete među kojima su ReconditeHelena Hauff, Eelke Kleijn i mnogi drugi! Idealna završnica leta osigurana je uz ovakva imena i peščanu i šljunkovitu obalu obgrljenom pojasom guste šume koja će da ti pruži duge letnje noći, uzbudljive letnje žurke i zvuk talasa!

Koga ti od najavljenih imena za ovogodišnju No Sleep Sea Dance binu najviše želiš da čuješ i zašto? Odgovori nam na ovo pitanje na ovom linku i tagguj prijatelja, jer možda baš tebe i prijatelja povedemo na pravi No Sleep doživljaj na moru!

Pokaži svoju kreativnost, jer najbolji odgovor dobija dve ulaznice za sve dane, kao i No Sleep backstage doživljaj i dve VIP No Sleep narukvice! I drugi kreativni um biće nagrađen, i to sa dve ulaznice za sve dane i No Sleep backstage doživljajem!

NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE NA SEA DANCE FESTIVALU!
Ovogodišnji Sea Dance festival od petka, 30. avgusta, do nedelje, 1. septembra, ugostiće neke od najvećih svetskih muzičkih zvezda koje predvodi najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svetu David Guetta. Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore najvećih svetskih hitova Robina Shulza, Ofenbach i Disciples. Na tirkizni beskraj budvanske plaže Buljarica dolaze i Exitova spektakularna mts Dance Arene i udarna imena Sven Väth, Richie Hawtin, Recondite i Gaiser, te cela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode Darko Rundek, Senidah, Fox, Surreal, Kukus i mnogi drugi.

Više informacija o festivalu možeš da pronađeš na stranici seadancefestival.me, a više informacija o raspoloživom smeštaju možeš da pronađeš na stranici zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip.

U bogatu ponudu uključen je dobro poznat kamp Maslina, u kojem možeš da provedeš čak pet noći za samo 26,5 evra, apartmanski smeštaj već od 14 evra i hotelski smeštaj već od 19 evra!