RanchaTek izdaje novi EP na Carl Coxovom labelu “Intec Digital”

235
RanchaTek

Vladimir Rančić u muzičkom svetu poznatiji kao RanchaTek, 01. novembra izdaje novi EP “Defect” na Carl Coxovom labelu “Intec Digital“!

RanchaTek je srpski DJ/producent poznat po svom specifičnom Techno i Tech House zvuku. U svojoj dosadašnjoj karijeri potpisivao je za mnoge velike kuće, kao što su “Intec Digital”, “Toolroom”, “1605 Music Therapy”, “Transmit” i mnoge druge. U ranim fazama producentske karijere, RanchaTek je imao nekoliko Beatport Top 100 numera i nekoliko izdanja kao No. 1. Godine 2013. dostigao je prvo mesto na Traxsource-u sa svojom trakom “Vagabundos” i drugo mesto sa pesmom “Islas Baleares”.

Carl Cox playing RanchaTek ''Defect'' @ Tomorrowland 2018 ||

Maybe the happiest time for me and my music !!! 😊Constant support from THE KING and one and only mr. Carl Cox !!! <3 This time he played my track ''Defect'' [Intec Digitall] @ Tomorrowland 2018 // B|

Gepostet von RanchaTek am Montag, 23. Juli 2018

Njegove trake zavrtela su značajna imena kao što su Bob Sinclair, UMEK, Richie Hawtin, Carl Cox, Cristian Varela, Duke Dumont, Adam Beyer i mnogi drugi. U 2016. godini držao je prvo mesto na Traxsource-u sa hitom “On The Floor”, objavljenom za “Nervous Records”, a nakon toga ga je 2017. godine muzički magazin Mixmag uvrstio u top 15 DJ-eva na Balkanu. Nastupao je u gotovo svim većim klubovima i festivalima u Srbiji, Nemačkoj, Austriji, Bugarskoj, Makedoniji, Českoj, Holandiji, Slovačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Brazilu, itd. A ove godine je i debitovao na Exitovoj Dance Areni.

Featured Photo: RanchaTek