Četvrto Lansiranje ove subote u Cetinjskoj

337
Lansiranje by Rahne Ursa

Četvrto i možda finalno Lansiranje, desiće se na noć punog meseca u subotu, 14. septembra. Ovog puta vas LANS Secret Society poziva na Galu, koja će se odigrati iza srebrnih vrata u tunelu Cetinjske 15.

Lansiranje u ovoj inkarnaciji otvara vrata mističnog intergalaktičkog tajnog društva svim posetiocima. Muzički program će biti sastavljen od bendova, live muzičkih performansa i DJ setova. Beogradski bend Coucou Abel će kroz melodične elektro kompozicije započeti veče. Iz Moskve stiže nam post-punk darkwave bend Zagovor koji prvi put nastupa u Beogradu (i u čitavoj Evropi!). Očekuju se DJ setovi uigranih mladih beogradskih imena, kao što su Luuk de Jung, AASKA i Andria. Očekujte digresije u nepoznato uz set 33.10.3402 koji zatvara Lunar Zenit stage. Uvek dekadentni grof K.T.I prirediće vam zabavu nad zabavama. Scoro, audio umetnik iz Rumunije, imaće eksperimentalni set u kojem se služi raznim nosiocima zvuka, od kojih se izdvajaju kasete. Debi nastup Audio Medeje bi trebalo posetiocima da pruži performativno-muzički doživljaj svoje vrste.

Lansiranje by Lenka Jovanović
Photo: Lenka Jovanović

I ovaj događaj, kao i prethodni, predstaviće radove mladih umetnika i umetnica iz Srbije i regiona poput Aleksandra Lazara, Jovana Ćurčića /Quam/, Tise Neže Herlec (Slovenija) i Nine Kern (Austrija). Veče će biti prožeto i ritualnim performansima kojima se svi mogu priključiti. Koga zanima divinacija, moći će da se obrati Ani Jakšić (@tarotbejb) i sazna šta mu stoji u kartama.

Lansiranje by Vedrana Vukojević
Photo: Vedrana Vukojević

Karte se mogu naći u pretprodaji u LIFT-u (Cetinjska) po ceni od 500 dinara od ponedeljka, 09.09. Na ulazu će pre ponoći posetioci moći da kupe karte po ceni od 600 dinara, a posle ponoći od 700 dinara. Više o događaju možete saznati na našem Facebooku, Instagramu i na stranici događaja.

Featured Photo: Rahne Ursa