Aktuelni house dvojac CamelPhat ovog petka u Barutani

161
CamelPhat

Aktuelni svetski house dvojac CamelPhat, koji je osvojio radijske stanice i plesne podijume širom sveta, nastupiće u petak 20. septembra među zidinama Barutane.

CamelPhat Andrew Meller IDQ Danijel Čehranov Lilu

Njihovom prvom gostovanju u Beogradu, pridružiće se se Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čije se izdanje našlo na trećem mestu Beatport-ove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, IDQ – uspešni producentski projekat iza kojeg stoje Igor Puljić aka DJ Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić, kao i Danijel Čehranov i Lilu.

Dan kasnije, u subotu 21. septembra, održaće se šesto izdanje “Blender All Stars” serijala, kada će se za DJ pultom naći Kid Kimi koji u svojim setovima u eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, DJ dvojac Timmy Mendeljejev b2b CWTCH, predvodnici “Oscillate” muzičkog koncepta, čija muzika je fuzija UK techno-a i industriala, kao i DE:MO ekipa koja je postala prepoznatljiva po hibrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live nastupom i postojeće trake oplemene dodatnim semplovima i efektima.

Blender All Stars 6 Kid Kimi Demo Timmy Mendeljejev CWTCH Barutana

CamelPhat-ova najpoznatija numera “Cola”, koju su izdali sa Elderbrook-om 2017. godine za izdavačku kuću “Defected Records”, bila je broj jedan na Bilbordovoj listi Dance Club Songs, a takođe je nominovana za čuveni Grammy u kategoriji najbolje dance izdanje 2018. godine.

Ove godine objavili su numeru “Be Someone”, a njihovu prošlogodišnju hit traku “Breathe” remiksovao je čuveni Eric Prydz. Njihove pesme se mogu čuti svuda, od velikih izdavačkih kuća do najuglednijih underground labelova, CamelPhat-ova raznovrsnost i bezvremene house numere imaju svoje mesto na velikoj internacionalnoj sceni. Prošle godine, ovaj duo osvojio je DJ Awards, u kategoriji najbolji house DJ, potpisali su ugovor za izdavačku kuću “RCA Records” i najavili debi album, na kojem trenutno rade.

CamelPhat su se kao DJ-evi dokazali u toku studija muzičke dinamike, mnogo pre nego što su krenuli sa sopstvenom produkcijom. Oni stvaraju autentičnu, bezvremenu house muziku. Uživaju podršku drugih DJ-eva od svog prvog izdanja 2010. godine, koja je sve veća i veća iz godine u godinu. Adam Beyer, Adana Twins, Annie Mac, Carl Cox, Danny Howard, Eric Prydz, Erick Morrillo, Gorgon City, Groove Armada, Hot since 82, Huxley, Mark Knight, MK, Pete Tong, Riva Starr, Sasha, Sonny Fodera, Tiga i The Disciples su samo neki od vrhunskih DJ-eva koji su puštali njihovu muziku punu emocija, jakih bas linija i laganih sint zvukova.

Karijera dua CamelPhat je naglo napredovala 2014. godine, kada su njihove numere “The Act” i “Paradigm” dostigle vrh Buzz Charta. Sledeće godine, “Constellations” je ponovila isto, traka koja je proglašena himnom Ibice te godine, i s razlogom se mogla čuti na svakom ćošku “belog ostrva”. Iste godine su imali premijerne internacionalne i festivalske nastupe, a Pete Tong ih je proglasio za breakthrough act 2015. godine. Naredne, 2016. godine, Danny Howard proglasio je “Trip” za najbolju traku letnjih festivala, dok ju je Annie Mac premijerno pustila na BBC Radio 1 kao specijalni hit.

Nakon ovih sjajnih izdanja usledili su vrhunski remiksi koje su radili za MK, Foxes, Billon, Robosonic, Seinabo Sey, 4Tunne500, Illyus & Barrientos, TCTS, Yoko Ono, Kidnap Kid, TCTS i mnoge druge. Radili su u svim velikim svetskim klubovima kao što su fabric, Ministry, Rainbow, Amnesia, Pacha, Space i drugi

Regularne i VIP ulaznice su u prodaji putem nove online platforme Cooltix, kao i širom Ticketvision i Gigs Tix prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za parter i 1.490 za VIP terasu.