Loco Dice izdaje remix ediciju prošlogodišnjeg “Love Letters” LP izdanja

253

Vlasnik “Desolat” izdavačke kuće Loco Dice najavio je da će objaviti “Remix Edition” svog prošlogodišnjeg LP izdanja “Love Letters”.

DJ Tennis je zadužen za traku “Roots“, dok je francuskom producentu Bambounou poverena “Under Your Skin“. Truncate, Ellen Allien i Virgil Abloh su poslali svoje verzije trake “We’re Alive“.

Manfredi Romano, poznatiji kao DJ Tennis, moj je stari prijatelj, nekadašnji booking menadžer, sjajan kuvar i odlično je odradio posao sa ‘Roots’. Ellen Allien je pre svega dama na elektronskoj sceni i moja draga prijateljica. Takođe talentovanog Francuza Bambounoua smatram prijateljem van muzičke industrije“, objašnjava Loco Dice.

Loco Dice Love Letters Remix Edition

Zatim tu je čarobnjak Virgil Abloh sa kojim sam mnogo nastupao kada sam imao ideju da on uradi remix za ‘We’re Alive’. Jednog dana tokom Movement Detroita samo mi je rekao ‘Imam nešto za tebe’ i tada mi je pustio taj remix koji me je oduševio. Na kraju, ali ne manje važan, tu je i Truncate, pravi tehnaš čije trake redovno vrtim i čiji je remix i pokrenuo ideju Remix edicije LP izdanja.

“Love Letters Remix Edition” izlazi i kao vinyl i kao digitalno izdanje 27. septembra. Naručivanje je moguće na ovom linku.

Featured Photo: Loco Dice Facebook Page