Loco Dice spremio do sada neviđen set od čak 3 sata

151

Veliki uvod u Miller Lovefest 2020 počinje 5. oktobra u Hangaru Luke Beograd i to spektakularnim trosatnim nastupom legendarnog techno DJ-a Loco Dice-a. Miljenik klabera iz regiona u subotu donosi potpuno sveže muzičko izdanje pod nazivom “Love Letters“, a uz njega će nastupiti i Dejan Milićević i Nikola Vemić.

Lovefest Fire Loco Dice 3+1

U prodaji poslednji ograničen broj ulaznica
Ulaznice za nastup jednog od najtraženijih DJ-eva na planeti skoro su rasprodate. Karte je moguće kupiti još samo do 3. oktobra u ponoć, i to po promo ceni od 1.200 dinara za Regular, kao i 1.600 dinara za VIP zonu. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gistixa i tickets.rs (bivši Eventim).

Lovefest je više od muzike
Za Lovefest, na kome je čest gost Loco Dice kaže da je više od muzike, već poseban koncept koji već više od jedne decenije spaja ljude i kome se uvek rado vraća. Inače, malo ljudi zna da je Loco zapravo dizajner enterijera i poseduje svoju kolekciju odeće. Kao i većina muškaraca, obožava fudbal, Manchester United i Zlatana Ibrahimovića, a za muziku često govori da za njega predstavlja način života.