Green Love festival: Samo tri dana do još jednog spektakla na Spensu

77

Marika RossaRebekah, Lag, Vladimir AćićZlatnichiGoya Linear Disruption za samo tri dana nastupiće pred punom salom Spensa i tako Green Love festival, već desetu godinu za redom, pozicionirati visoko na lestvicu najprestižnijih elektronskih festivala.

Malo ulaznica je ostalo za spektakl koji nas očekuje 11. i 12. oktobra kada će najpoznatiji strani i domaći DJ-evi još jednom osvojiti srca ljubitelja vrhunskog rejva. U magičnoj atmosferi Spensa, uz neverovatne svetlosne efekte, organizatori Green Love festivala ovoga puta dovode kraljice elektronske muzike uz koje je đuskanje zagarantovano.

Marika Rossa Rebekah Green Love festival Spens 2019

Energične Marika Rossa i Rebekah, pravo iz svetkih metropola dolaze u Novi Sad kako bi svojom muzikom oduševile hiljade rejvera koji se očekuju na oktobarskom izdanju festivala. Uz njih pravu pometnju napraviće i odlični DJ Lag, poznati Vladimir Aćić, talentovani Zlatnichi i Goya, kao i novoformirani duo Linear Disruption, koji čine Tamara Maksimović i Anđela Tomašević.

Vrhunska muzika, svetski poznati izvođači kao nesvakidašnja atmosfera vas svakako čekaju, na vama je samo da budete spremni za dance floor.

Green Love festival

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske DJ, najbolju publiku i istinske ljubitelje dobrog rejva u posebno magičnoj atmosferi, u cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen. Novom kampanjom #SAMOODGOVORNO rejvujem, čuva se integritet festivala i stavlja na prvo mesto dobru žurku i pravilan stav.

Enrico Sangiuliano u decembru na Green Love festivalu
Velika italijanska zvezda, Enrico Sangiuliano, koji je proglašen za najboljeg producenta 2019. godine od strane DJAwards – Electronic Music Awards – Ibiza nastupiće 6. decembra na Green Love festivalu. Ovaj poznati producent, performer i dizajner zvuka pred sam kraj godine, u novogodišnjoj atmosferi, strast prema elektronskoj muzici podeliće sa hiljadama pasioniranih rejvera.

Ulazice za oktobarsko izdanje festivala potražite preko Gigs Tix prodajne mreže. Dvodnevna ulaznica iznosi 1.990, dok pojedinačne koštaju 1.290 dinara.

Udahnite “zelenu” magiju!

Photos: Green Love festival Press