DOT: Poslednji dani oktobra uz zvuke argentinskog progressive zvuka, Cherry on Top i tradicionalni Creepy Dance za noć veštica

124
Fernando Ferreyra DOT

Nakon fantastičnog vikenda otvaranja, u renoviranom enterijeru kluba DOT, kada je publika imala priliku da se na prepunom podijumu za igru, zabavlja uz muzički izbor naše mlade DJ zvezde – Iliju Đokovića, kao i predstavnike Cherry on Top popularnog party serijala, klub DOT nastavlja u istom ritmu.

Prvo strano gostovanje u ovoj sezoni zakazano je za petak 25. oktobar, kada nam na DREAMERS žurku stiže predstavnik argentinskog progressive house zvuka – Fernando Ferreyra. U pitanju je proslava desetogodišnjice Fernandove radijske emisije, kao i njegovog party koncepta. Te večeri, domaću podršku pružiće mu Migazz, predstavnik naše progressive scene.

Ograničen broj ulaznica za DREAMERS žurku je u prodaji po specijalnoj ceni od 500 dinara, putem Cooltix platforme.

Fernando Ferreyra Migazz DOT

Fernandov stil je oldschool progressive house, koji je za njega karakterističan i kada je reč o izboru muzike, ali i o numerama koje producira. Njegov zvuk je veoma specifičan, a DJ setovi su mu prepuni melodija i tonova koji pružaju maksimalno uživanje – muzika koja pokreće telo, a istovremeno je odmor za dušu. On je muzičar koji stvara pod uticajem Jean Michael Jarr-a, Vangelis-a, Hans Zimmer-a,…

Nakon što je oduševio argentinsku publiku i nastupao širom rodne zemlje, postao je miljenik i internacionalnih klabera. Svest o Fernandovoj muzici doseže daleko van granica Južne Amerike, čak do Evrope, gde je nastupao u Amsterdamu na ADE, širom Mađarske, u Bukureštu, Subotici i Beogradu.

Fernando vodi radijsku emisiju na friskyRadio pod nazivom Dreamers, koja je jedna od najslušanijih emisija čitave radio stanice. Takođe, sarađuje sa mnogim izdavačkim kućama poput: Soundteller, Massive Harmony Records, Classound Recordings, Frisky Records, Balkan Connection South America, Mistique, Lowbit Records.

Subota 26. oktobar donosi dobre stare hitove r’n’b i hip hop zvuka ali i najsvežije numere ovog žanra, uveliko prepoznatljive na Cherry On Top žurkama. Svojim istančanim ukusom i ovog vikenda, muziku biraju DJ Ike i Lea Davogić, sada već dobro poznata lica ovog popularnog serijala, koji će vas svojom muzičkom selekcijom navesti da se njišete uz nezaboravne hitove ovog muzičkog opusa.

Creepy Dance Joma Maja Marko Vukovic Bokee DOT

Ovogodišnju Noć veštica obeležićemo u četvrtak 31. oktobra, uz tradicionalni Creepy Dance serijal, uz obavezne Halloween maske, kao i nezaobilazni trostruki b2b set i sjajnu muziku Maje Jome, Marka Vukovića i Bokee-ja.