ALEXANDER NUT, NIPPLEPEOPLE i B2S su zvezde prve IQ žurke!

1085
IQOS PARTY Beograd NIPPLEPEOPLE, ALEX NUT, ALEXANDRA DUENDE I ANDRIJA AKIOKI
Nipplepeople

Britanski DJ Alexander Nut, hrvatski elektropop sastav Nipplepeople i domaći DJ dvojac B2S (Aleksandra Duende i Andrija Akioki), muzičke zvezde su prvog izdanja žurke IQ party, koja će se desiti u četvrtak, 31. oktobra 2019. godine u Urban Hangaru.

Poznata elektropop grupa iz Zagreba, Nipplepeople, koju čini tajanstveni maskirani dvojac, donosi svoje najveće hitove na prvi IQ Party. Iako su u svojoj desetogodišnjoj karijeri dali svega nekoliko intervjua  i medijski se nisu mnogo eksponirali, njihova muzika je uspela da osvoji ceo region.

IQOS PARTY Beograd NIPPLEPEOPLE, ALEX NUT, ALEXANDRA DUENDE I ANDRIJA AKIOKI
Alexander Nut

Već najavljeni DJ, Alexander Nut, poznat je beogradskoj publici, a pogotovu onima koji prate radijsku scenu, jer je jedan od najznačajnijih britanskih radijskih voditelja i najistaknutijih DJ-eva popularnog Rinse FM-a. Od 2015. godine pokrenuo je NTS radio, kao novo poglavlje u svojoj karijeri. Alexander Nut svoje setove bazira na različitim pravcima House, Soul, Hip Hop, Jazz, Afrobeat, Reggae i Funk muzike. Nut je i vlasnik poznate izdavačke kuće Eglo Records, koju je osnovao sa DJ-em Floating Points, a koja u portfoliju ima izdanja svetski poznatih britanskih muzičara kao što su: Anderson Paak, Fatima, Henry Wu, Funkineven, Biron The Aquarius, Steve Spacek i mnogih drugih.

IQOS PARTY Beograd NIPPLEPEOPLE, ALEX NUT, ALEXANDRA DUENDE I ANDRIJA AKIOKI
B2S

B2S (Aleksandra Dunede i Andrija Akioki) su brat i sestra, koji su predstavnici beogradske DJ scene i  oni će svojim back to back setom otvoriti ovu žurku.

Ulaznice za IQ Party su besplatne, ali neophodne za ulaz na žurku!

Prethodni tekstDeborah De Luca snimila Essential Mix!
Sledeći tekstHot Since 82 ponovo u Beogradu!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!