Ugrabi šansu za No Sleep festival ulaznice uz Grotto!

255

I ove godine, prestonicu očekuje maratonski vikend ispunjen vodećim imenima elektronske scene, jer No Sleep festival održaće se 8. i 9. novembra u Glavnom Hangaru u Luci Beograd i na drugim lokacijama širom grada!

Ljubitelje elektronske muzike očekuju uskoro nova imena No Sleep festivala, a svoj dolazak u petak, 8. novembra, već je najavila jaka postava koju čine Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser, VTSS, Lag i Forest People, dok će za subotnju groznicu, pod zastavom proslave 20 godina svetski poznatog londonskog kluba fabric, biti zaduženi Bicep, Mind Against, Anastasia Kristensen, Terry Francis, Anna Wall, YokoO, Bokee i Popi Divine!

Zgrabi šansu da budeš deo ove besane ludnice i pažljivo prati storije na našem zvaničnom Instagram profilu @bgdgrotto! Isprati uputstva sa storija i možda baš ti budeš među tri srećna dobitnika koji će da osvoje ulaznice za sve dane festivala za sebe i svog prijatelja!

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gde će pored spektakularnih događaja u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne žurke, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvezda festivala.