Haunted House žurka u klubu DOT u sklopu No Sleep Festivala

121
No Sleep Festival 2019 DOT Kid Kimi Haunted House

Klub DOT se u petak 8. novembra pridružuje maratonskom No Sleep Festival 2019 vikendu, kada u okviru Haunted House žurke za DJ pult stiže Kid Kimi koji već dugi niz godina propagira poseban muzički spektar.

U svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice.

DOT No Sleep Festival 2019 Kid Kimi Haunted House

Iste večeri za mikspultom će se naći i Knower koji je beskonačno sebe izmotivisao da slobodno upada u nepoznate muzičke vode i fanatički istražuje sve što se čuje. Kako je ponekad teško prikazati šta on misli, zna i osluškuje, najbolje je pristupiti danceflooru i osetiti energiju koju dostavlja u svojim setovima.

Kao dodatak Haunted House postave pristižu i Stefan Nikolić aka Stenik, DJ i producent koji je već dugo u svetu elektronske muzike i čiji zvuk karakteriše prepoznatljiv stil – mešavina funky-deep-tech bassline-ova, sa minimalističkim i deep house sintezama kao i Luka Šćepanović aka Luton – mladi DJ i duboki istraživač svih sfera house muzike.

Ulazak na žurku No Sleep festivala u klubu DOT biće dostupne svima sa festivalskom narukvicom, kao i onima koji na ulazu kluba kupe ulaznicu. Cena karte na ulazu iznosiće 300 rsd.

Facebook Event