Winter Fresh Wave: Izvođači poručuju spremite se za fenomenalnu 2019 završnicu!

192

Winter Fresh Wave je zakazan za 28. decembar, a u amfiteatru sarajevskog Doma mladih nastupiće Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

Winter Fresh Wave održaće se, dakle, posljednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a da ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu poručuju i izvođači koji će nastupiti na ovom svojevrsnom, jednodnevnom, zimskom izdanju Fresh Wave Festivala u Sarajevu.

Winter Fresh Wave 2019

Sezona klabinga odavno je počela, a nakon dugog toplog leta vreme je da se okrenemo svemu onome što nas čeka u narednoj godini, koja bi mogla biti najuzbudljivija festivalska godina u poslednjoj deceniji, poručuju Guy J, Henry Saiz, Nebs Jack i Forniva.

Guy J
Guy J

Guy J u Bosni i Hercegovini stavlja tačku na itekako uspešnu 2019. godinu za njega, o čemu svedoči i veliki broj nastupa širom planete, ali i svojevrsna završnica turneje u okviru koje je nastupio u Bugarskoj, Mađarskoj, Malti i rodnom Izraelu. U prvoj polovini decembra nastupiće na istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a pred svoj nastup na Winter Fresh Wave-u poručuje da se tek zagrejao i da će se publici u Sarajevu predstaviti na najbolji način, a ako je suditi po njegovom portfolliju gde su podvučene saradnje sa izvođačima kao što su su Tiga, John Digweed, Depeche Mode, ne treba sumnjati da nas očekuje spektakl.

Henry Saiz
Henry Saiz

 

Henry Saiz, jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa svojom neverovatnom, jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, osim što će mnogo vremena provesti u svom čuvenomn labu u kojem stvara muziku i prenosi znanje, najavljuje i intenzivan rad sa bendom što se tumači na način da će od naredne godine promeniti upotpunosti svoj pristup muzici! Zato ne propustitie priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

Winter Fresh Wave karte

Obezbedite na vreme svoje ulaznice za predstojeći Winter Fresh Wave, a prvi talas ulaznica koje se prodaju po promotivnoj ceni od 20KM dostupan je na www.kupikartu.ba i na prodajnim mestima ovog tiket servisa.

Za više informacija o Winter Fresh Wave-u pratite objave na www.freshwavefestival.com.