Nova cena ulaznica za Winter Fresh Wave!

Henry Saiz

Još dve nedelje dele nas od novog izdanja Winter Fresh Wave-a, koji će se i ove godine održati u sarajevskom Domu mladih, a prvi kontigent ulaznica rasprodat je pre roka!

Od 13. decembra, ulaznice za predstojeći Winter Fresh Wave, koje su dostupne na ticket servisu kupikartu.ba, prodaju se po novoj promotivnoj ceni u iznosu od 25KM (oko 13 evra). Iskoristite priliku i na vreme obezbedite vašu kartu, jer će ova cena biti aktuelna do isteka zaliha, nakon čega sledi finalna cena ulaznica koja će iznositi 30KM (oko 15 evra).

Winter Fresh Wave 2019 karte druga faza

Winter Fresh Wave će se održati poslednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a Henry Saiz nakon intenzivnih nastupa sa bendom, što se tumači na način da će od naredne godine promeniti svoj pristup muzici zbog čega nikako ne smete propustiti priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

Guy J

Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

Obezbedite svoju kartu na vreme za predstojeći Winter Fresh Wave, a sve informacije saznajte prvi na www.freshwavefestival.com.

Featured Photo: Winter Fresh Wave Press

Prethodni tekstKas:st izdaje „Hold Me to the Light“ EP na Afterlife-u sa Tale Of Us remixom
Sledeći tekstNa veliku proslavu 20 godina Exita prvi stižu Artbat, Zhu, David Guetta, Fatboy Slim, Brejcha i mnogi drugi!