Još samo danas promotivna cena ulaznica za Winter Fresh Wave!

288

Winter Fresh Wave će se održati u sarajevskom Domu mladih u subotu, 28.12.2019. godine, poslednjeg vikenda u godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

Guy J

Guy J u Bosnu i Hercegovini stiže nakon turneje po istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a Henry Saiz nakon intenzivnih nastupa sa bendom, što se tumači na način da će od naredne godine promeniti upotpunosti svoj pristup muzici zbog čega nikako ne smiijete propustiti priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

Henry Saiz

Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

Winter Fresh Wave 2019 karte druga faza

Obezbedite na vreme svoje ulaznice za predstojeći Winter Fresh Wave, koje su dostupne još danas po promotivnoj ceni od 25KM (12.5 evra) na kupikartu.ba i njihovim prodajnim mestima, a napominjemo da će na dan događaja cena ulaznice iznositi 30KM (oko 15 evra)!

Photos: Winter Fresh Wave Press