“All Day I Dream“ ovog petka u klubu DOT

Volen Sentir
Volen Sentir

Ovog petka, 17. januara, predstavnici prestižne etikete pod nazivom All Day I DreamVolen Sentir, gostuju u klubu DOT. Njihov domaćin biće Popi Divine.

Predivni ritmovi, snažni groove i autentične melodije prirode – to je ono što opisuje umetnost Volen Sentir-a. Ovaj projekat su 2017. godine stvorila dvojica muzičara i kompozitora, koji su proputovali dugačak muzički put do ove tačke.

Od tada objavili su nekoliko izdanja u 12-inčnom i digitalnom formatu na etiketama All Day I Dream & Shanti Moscov Radio. Ta izdanja su odmah obuzela muzičku scenu širom sveta i dostigla najviše lestvice različitih muzičkih platformi, uključujući Official Tomorrovland 2018, kompilacije Cafe Del Mar i Buddha-Bar, kao i trogodišnju rezidenturu u legendarnom moskovskom klubu Propaganda Ruvenzori. Duo trenutno radi na novim stvarima i priprema njihovo veliko predstojeće izdanje na za Lost&Found.

popi divine photo press
Popi Divine

Popi Divine poznat je lokalnoj publici još od početka dvehiljaditih. U njegovim setovima možete očekivati sve vrste house zvuka, progressive, acid, electro… On takođe radi na LIVE projektima sa članovima Vonder String Kvarteta i beogradskim rock bendom „FeY Rhi“. Godine 2015. je bio finalista globalnog takmičenja Burn Residency na Ibici, a 2016. započinje projekat Hot Tub sa talentovanim i mladim producentom Mantonom. Izdavao je za etikete TrueSounds, A Must Have i One of A Kind i trenutno sprema svoj debitantski album. Živi na moru i ne skida osmeh s lica. ?

Ulaznice su dostupne online putem Cooltix.rs po ceni od 500 RSD.

Prethodni tekstBurning Man otkrio dizajn hrama „Empyrean“ za 2020. godinu
Sledeći tekstEXIT timu novi „festivalski oskar“: No Sleep je najbolji novi festival Evrope!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!