Pojavila se nova klabing lokacija u MIXMSTR DJ igri

Aplikaciji se pridružile i neke od najvećih izdavačkih kuća

344
MIXMSTR The Rooftop

Youth Control Games su najavili pokretanje potpuno novog kluba u MIXMSTR virtuelnoj DJ igri. “The Rooftop” se nalazi na soliteru sa neverovatnim pogledom na grad i zalazak sunca.

Igrači strateškim izborom muzike stiču popularnost i novac i grade svoju kolekciju ploča. Ako napune dancefloor, dobijaju mogućnost dobijanja rezidenture u lokalnom klubu koja bi vodila ka “The Rooftop” nastupu.

Kako bi obeležili pokretanje najnovijeg MIXMSTR kluba, Youth Control Games su takođe obezbedili numere od izdavačkih kuća kao što su “Defected” i “Glasgow Underground“. Tako ćete npr. moći da zavrtite planetarni hit “Cola” od CamelPhata i Elderbrooka.

Sa numerama koje tek stižu iz “Dirtibirda”, i sa još poznatih etiketa, MIKSMSTR je jedina mobilna igra koja zaista odražava DJ kulturu. Dostupna za Android i iOS, igra je besplatna, ali se određene stvari mogu i kupiti unutar same aplikacije, sadrži niz likova iz klupskog sveta, kao i muziku stvarnih umetnika elektronske muzike. Ako želite da zavrtite “Defected” i “Glasgow Underground” numere morate aplikaciju ažurirati na ovom linku.

Od lansiranja u novembru prošle godine, MIXMSTR je postala nezaobilazna igra za sve ljubitelje DJ i klabing kulture. Preuzeta je više od 500.000 puta i našla se među Top 10 muzičkih igara u 66 zemalja. Ove godine će programeri izbaciti još novih lokacija, funkcija i podešavanja kako bi bili još više prepoznati kod ljubitelja klupske kulture.

Dodatak muzike nekih od najboljih etiketa u dance muzici takođe je veliki korak. “Defected Records” je verovatno najuticajnija britanska house izdavačka kuća svih vremena; “Dirtibird” iz San Francisca prerastao je iz grupe istomišljenika koji su zaljubljenici u muziku, u jedan od vodećih američkih etiketa i žurki; dok je “Glasgov Underground” i dalje jedna od omiljenih i najpopularnijih etiketa. Kako se svet MIXMSTR-a razvija očekuje se još kvalitetnih etiketa i brendova klupske kulture integrisanih u igru, utičući na virtuelnu scenu baš kao i u stvarnom životu.

Izvršni direktor Youth Control Gamesa, Timo Juuti je izjavio: “Postoji neka čar kod žurki na krovu, zato smo već neko vreme radili na ovoj lokaciji. The Rooftop će dati igračima pravi osećaj MIXMSTR sveta dok gledaju prema horizontu iz DJ pulta. Izuzetno smo uzbuđeni jer imamo velike izdavačke kuće u igri – “Defected” i “Glasgow Underground”. To zaista doprinosi autentičnosti igre i mi imamo velike planove da dodamo više muzike i više klubova koje će igrači prepoznati.

MIXMSTR je jedina mobilna igra koja omogućava ljubiteljima klabinga da žive DJ život gde god da se nalaze.