Adam Beyer proslavio 500-tu emisiju Drumcode radija

284
Adam Beyer

Izdavačka kuća “Drumcode“, koja postoji od 1996. godine, jedna je od najkvalitetnijih i najcenjenijih na današnjoj techno sceni, zahvaljujući njenom osnivaču Adamu Beyeru. Drumcode i dalje prednjači u muzičkom biznisu neprestano opipavajući puls modernog techno pravca.

Kao ekstenziju lejbla, Beyer je pokrenuo Drumcode Radio pre 10 godina, zajedno sa kolegom Alanom Fitzpatrickom, kao gostom prve epizode, dok su se u prvih godinu dana nizale uzbudljive epizode sa DJ-evima kao što su Joseph Capriati, Ida Engberg, kao i snimci setova iz kultnih klubova i sa festivala, poput Berghaina, Amsterdam Dance Eventa i raznih događaja na Ibici.

Drumcode Radio koji već deceniju pruža veliki broj dobrih mikseva i emisija, i koji sluša 22 miliona ljudi nedeljno, širom 85 svetskih stanica, dostigao je neverovatnu prekretnicu od 500 epizoda u etru.

Kako bi proslavio neverovatnu 500-tu emisiju, Beyer je snimio svoj dvočasovni set iz kluba Amnesia u Milanu i emitovao ga direktno kroz svoju radijsku emisiju, za sve fanove širom sveta. U miksu u kojem Beyer još jednom pokazuje svoje neverovatne DJ talente i sposobnost da smiksa zapanjujući techno set, mogu se čuti trake od Loco & Jam, Dubfire-a, Patrick-a Topping-a i još mnogih fantastičnih umetnika.

Poslušajte mix ispod, a kompletnu tracklistu čekirajte na kraju teksta.

U petak 24. aprila domaća publika će imati priliku da oseti delić te atmosfere i uživa u njegovom setu u Hangaru u Luci Beograd, kada će ova globalna techno zvezda, predstaviti i izvođače sa svoje izdavačke kuće Drumcode. Pored Beyer-a, te večeri okupiće se aktuelna techno imena – Bart Skils koji se trenutno nalazi među najpoštovanijim i najtraženijim holandskim DJ-evima; Ilija Đoković, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu koji je pošle godine postao član “Drumcode” familije i Raxon, rođeni Egipćanin, sa prebivalištem u Barseloni, umetnik kojeg su strast i odlučnost odveli baš tamo gde je želeo.

Adam Beyer Drumcode Belgrade Hangar

Ulaznice su u prodaji po promo putem Cooltix onlajn platforme po ceni od 1.190 rsd za parter i 1.690 rsd za VIP, kao i širom Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mesta.

DCR500 – Drumcode Radio Live Tracklist:

01. Layton Giordani – Feel a Vibe
02. Kiko, Thomas Gandey – Encounter (Reset Robot Remix)
03. Florian Kruse, Julian Wassermann – Gotland
04. Cristoph – Sleepless Nights
05. A1 – Trance 25
06. Matt Sassari – Every time I See You
07. The Reason Y – Mind Odyssey
08. Loco & Jam – Addicted
09. Rebuke – Livewire
10. Frank Biazzi – Transition
11. Veerus – I Know
12. Dubesque – LA Jack
13. Michael Klein – Continuation
14. Harvey McKay – Glasgow kiss
15. Christian Smith – Just Close Your Eyes
16. Teste, Edit Select – Ascend (Matrixxman Remix)
17. Victor Ruiz – Senses
18. Deas – Contrast
19. Veerus – Year
20. Pig&Dan – Tunnel Vision
21. Bart Skils – Shiva Says
22. Wehbba – No Sleep
23. CAITLIN – Freaks & Misfits (Victor Ruiz Remix)
24. Victor Ruiz – Existence
25. Dubfire – Deadbug
26. Patrick Toping & Kevin Saunderson – Frisk
27. Oscar L presents REIYM – Dark Fate