Blender House Parties #3 – Live Stream

140

Klupsku ekipu ovog vikenda očekuje treće izdanje Blender House Parties onlajn žurke, na kojoj će se za dobru zabavu u petak 10. aprila, od 20h do 22h, pobrinuti Ilija Djokovic, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu koji je pošle godine postao član “Drumcode” familije i nesumnjivo je jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora, a našao se i na 7. mestu najprodavanijih izvođača na Beatportu 2019.

Ilija je poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog techno-a, koji su nezaobilazna stavka velikih svetskih klubova i festivala, dok su neki od njegovih bengera kao što su “Atom”, “Eris”, “Aura”, “Epica”, “Chimera”, “Gravity” i “Nova” svoj put našli do setova svetkih DJ zvezda, a posebnu podršku mladom Djokovicu pružaju Adam Beyer, Pan-Pot, Monika Kruse, Christian Smith, Reiner Zonneveld, Maceo Plex, Tale of Us, John Digweed, Danny Tenaglia i Ida Engberg.

Blender House Vol 3 Ilija Djokovic Andrew Meller

U subotu 11. aprila, od 20h do 22h, kroz selekciju svojih omiljenih house, deep house, tech house i techno numera provešće nas Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, kao i bine velikih festivala poput UNTOLD-a i ADE-a.

Zahvaljujući remiksu pesme “Born Slippy”, jednog od najuticajnijih elektronskih bendova današnjice – Underworld, Meller je ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni. Njegova verzija ove pesme našla se na prvoj poziciji prestižne Beatport Top 100 liste najboljih izdanja, kao i u setovima mnogih DJ zvezda, među kojima je i Carl Cox. Njegov EP “Miss You”, koji je izašao prošle godine, takođe se probio među najbolja izdanja, osvojo velika svetska imena i obeležio nastupe u ovoj klupskoj sezoni. Nezaobilazan je i njegov edit trake “Insomnia” jednog od najpopularnijeg sastava svih vremena, Faithless.

Andrijino tajno oružje koje je zapalilo plesne podijume tokom prethodne godine, napokon je objavljeno pre desetak dana. Reč je o izdanju “Hau Du Ju Du”, koje se našlo na izdavačkoj kući “Lapsus Music”, koja je u vlasništvu dua Supernova, a ovaj singl popunjen je remiksom italijanskog producenta Santea Sansonea.

Pratite Blender kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama Blender House Parties!

Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na Grotto – The Way Of Life. Facebook stranici.

Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

Facebook Event