NOVE POSLASTICE U MUZIČKOJ KUHINJI ANDREW MELLERA

138
Andrew Meller

Bez obzira na trenutnu situaciju koja je okupirala ceo svet, Andrew Meller još od početka 2020. ne prestaje da ređa sjajna izdanja.

Godinu je započeo već zapaženim remixima, prvi je remix numere “Paranoia” za duo Murphy’s Law, koji je izašao za etiketu “Under Pressure”, dok je naredni objavljen za poznati “Toolroom Trax” label, a u pitanju je remix trake “Celtic Girl” od Elian Dusta, koji se našao na spisku Top 50 Tech House Charta Beatportove liste.

Polovinom marta meseca, na Nhan Solovoj etiketi “Superfett”, našao se “House Heads” EP koji sadrži tri trake: “House Heads”, “Eleven” i “In My Soul”. Dve trake sa ovog izdanja, našle su se u Top chartovima – “House Heads” u Top 5 Hype House Charta i “Eleven” u Top 30 Hype Tech House Charta.

Andrijino tajno oružje koje je zapalilo plesne podijume tokom prethodne godine, napokon je objavljeno krajem prošlog meseca za “Lapsus Music”, koji je u vlasništvu dvojca Supernova. U pitanju je singl “Hau du ju du“, koji je popunjen remiksom italijanskog producenta Sante-a Sansone-a.

Izdanja koja čekaju svoj release date su pozamašna, pa ćemo ih redom nabrojati:

01. Remix numere “The Prophet“, izvođača Chus & Ceballos i Supernova za izdavačku kuću “Stereo Productions”, povodom 20 godina postojanja ovog poznatog dua.
02. Remix trake “Ayahuasca“, poznatog Pavel Petrova za njegov novi lejbl “EXE”.
03. Za Flashmob etiketu zakazan je single “The Sun” sa remixom.
04. Single za “Blacksoul Records”.
05. 3 EP izdanja potpisana za izdavačke kuće “No Excuse”, “Incorrect Music” i “Under No Illusion”.
06. Za “Name Dropper” trenutno je u pripremi traka koju Meller radi u kolaboraciji sa Mark Jenkynsom.
07. I ono čime bi zaokružili dosadašnji presek je najava odličnog EP izdanja za “Sola Records”, koje je zakazano za jul.

Andrew Meller @Facebook @SoundCloud @Instagram