Dig Deep – Upoznajte novi srpski brend

511
Dig Deep Belgrade logo

Zamislite da odete na neki YouTube kanal i osećate se kao da ste ušli u prodavnicu ploča, a nova muzika koja će vam se sigurno svideti je već izabrana za vas. E pa Dig Deep kanal ima za cilj upravo to, da svojim odabirom muzike privuče usko ciljanu publiku koja voli da sluša razne verzije house žanra dok radi ili se odmara ili provodi.

Promovisaće se domaći artisti, ali i oni iz regiona i sveta. Za slušaoce je dovoljno da zaprate ovaj YouTube kanal, a producenti koji misle da pripadaju ovoj priči imaju kontakt mail malo niže u tekstu.

Razgovarali smo sa Borisom, jednim od osnivača Dig Deep brenda. Otkrio nam je kako se i za vreme pandemije može pokrenuti nešto kvalitetno od nule.

Ovo je njihova priča…

Šta je Dig Deep?

Dig Deep u svom imenu ima dva značenja. Jedno je “digging deep” što na engleskom znači kopati duboko, a drugo je engleski sleng “dig” kojim se iskazuje shvatanje i sviđanje.

Dakle mi kopamo duboko i uzimamo od muzike samo ono što nam se sviđa.

Ko stoji iza ovog brenda?

U timu nas ima troje. Moja malenkost (Boris), moja supruga Teodora i naš prijatelj Filip. Od skora imamo i četrvtog, najmlađeg člana, dobili smo sina Luku, što nam je dalo još veći vetar u leđa.

Kada ste došli na ideju da pokrenete ovu priču?

Ideja se rodila neposredno pred izbijanje pandemije. Supruga i ja smo odlučili da pokrenemo YouTube kanal, Facebook i Instagram stranicu gde ćemo kačiti trake i podcaste koji se nama sviđaju i za koje mislimo da zaslužuju veću pažnju.

Tada smo odlučili da uključimo i Filipa da nam pomogne oko svega, prvenstveno zato što delimo istu strast prema muzici i imamo približan muzički ukus.

Šta možemo očekivati kada posetimo Dig Deep YouTube kanal?

Sve je zamišljeno tako da kada dođete na naš kanal ili stranicu imate osećaj da ste ušli u prodavnicu ploča i da je umesto vas već neko odabrao ono što volite. Naša selekcija nije tvrda, više je kako mi volimo da kažemo “za rad, odmor i provod”.

Na Dig Deep kanalu možete čuti razne žanrove od deep house-a preko deep tech-a pa do funk-a. Uglavnom je to house mada trudimo se da se ne ograničavamo žanrovski.

Neki planovi za budućnost?

Plan je da nam se u budućnosti pridruži što veći broj izvođača i ljubitelja muzike koju promovišemo.

Takođe imamo u planu da pokrenemo serijal Warm Up žurki i da pre svega promovišemo malo zdraviji clubbing u Srbiji .

Ne mora do jutra, trebate nam normalni sutra. 🙂

Ukoliko želite da vas Dig Deep ekipa promoviše na njihovom kanalu, javite im se putem sledećeg maila [email protected]

Pročitajte i “Kako DJ-evi i producenti mogu zarađivati od kuće?