We Love Sound odložen za sledeću godinu

29
We Love Sound 2020

Nakon 7 odloženih festivala u jednom danu i Sonusa pre par dana, danas je odložen i zagrebački We Love Sound 2020.

Planiran da se ove godine održi na dva stejdža početkom juna (06.06), na jezeru Jarun uz izvođače kao što su Chris Liebing, Len Faki, Sonja Mooner, Dejan Milićević i Adoo, organizatori su ipak morali da ga odlože usled Covid-19 pandemije.

Oni su se obratili fanovima putem sajta i socijalnih kanala. Ispod pročitajte koji je to novi datum i koja je procedura za ljude koji su kupili karte.

Dragi prijatelji, želimo da vam se zahvalimo na strpljenju i podršci dok smo se trudili da pronađemo način da se naš Open Air festival u Zagrebu održi. Iako bismo želeli da plešemo i uživamo zajedno sa vama, ipak je vaša sigurnost na prvom mestu, tako da nažalost We Love Sound 2020 mora biti odložen. We Love Sound 2021 će se održati 12.06.2021. godine sa istim imenima koje smo već objavili, a dodaćemo i još neka.

Svi oni koji su kupili karte mogu dobiti novac nazad ili sačuvati kartu za sledeću godinu i tako podržati naš festival. Više informacija o ovome možete naći na ovom linku.

Hvala vam na podršci, čuvajte sebe i vaše voljene.

Jedva čekamo da ponovo zajedno plešemo…

View this post on Instagram

Dear friends, we’d like to thank you for your patience and support while we were exploring all the options for our open air in Zagreb to happen. Although we would like to dance and enjoy music together with you, but to us, your safety comes first, so unfortunately We Love Sound 2020 has to be postponed. We Love Sound 2021 will take place on 12.06.2021. hopefully with the names we already announced, but also many more. All the ticket holders will have an option to choose whether to refund their money or support our festival and defer 2020 tickets for next year. You can find detailed instructions with ticket cancellation options at the link in BIO… Thank you for your support and take care of yourself and your loved ones. We can’t wait to dance with you again… #welovesound #zagreb #covid19

A post shared by WE LOVE SOUND (@welovesound) on