Matador u Barutani krajem avgusta

Matador by Patricio Cassinoni

Matador – revolucionarni umetnik, sa blistavom reputacijom svestranosti nastupiće u beogradskom letnjem klubu Barutana, u petak 28. avgusta.

Sve kupljene ulaznice važe i za novi datum. Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, postoji mogućnost za refundiranje novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem Cooltix stranice ili putem mejla ticket@cooltix.rs.

Matador Barutana avgust 2020

Ulaznice za novi datum su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 890 dinara za regularne karte i 1.390 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i Ticket Vision-a.

Matadorovo izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta. Prošle godine predstavio je niz uzbudljivih, novih, kreativnih projekata. Kao šef izdavačke kuće „RUKUS„, Matador je svoje talente preusmerio na nekoliko poduhvata, ohrabren odličnim uspehom na turnejama i sa izdanjima. Prethodnu godinu obeležili su i radovi u novim oblastima, kao što su downtempo i ambijentalni album „95BPM – Music to Fill the Space“ i bela vinyl serija „Cyclone“. Njegov lejbl „RUKUS“ nije bio zapostavljen, bilo je novih izdanja kako od Matadora, tako i od novih talenata.

Matadorova saradnja sa Artbatom – „Apollo 11“, postigla je uspeh, nakon plodne godine sličnih partnerstava, remiksovanja Stefana Bodzina i Ninetes-a.

Turneja po Južnoj Americi i po SAD-u, Amsterdam Open Air, Ultra Festival, Sonar Istanbul, Awakenings, Tomorrowland, Sonus Croatia, Output, DC-10, Stereo Montreal i još mnogo drugih gostovanja našli su se u Matadorovom rasporedu prošle godine.

Rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtinovog PLAYDifferently MODEL 1 analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Osvojio je DJ Awards za elektronskog live izvođača, a njegovo ime uvek se nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi.

Odgajan na Motown-u, napredujući ka Guns N Roses, Pink Floyd, Orbital, Kasabian, tinejdžera Matadora su inspirisali elektronski divovi Richie Hawtin, Adam Beyer i Jeff Mills. Nakon što je naučio muzički zanat, uzdigao se iz andergraunda kada ga je Hawtin uzeo pod okrilje svoje „Minus“ ekipe.

Featured Photo: Patricio Cassinoni

Prethodni tekstEXIT umesto Ibice jer u avgustu dolaze SVI!
Sledeći tekstTreći vikend u Barutani uz prvo strano gostovanje u Beogradu