Sunset VICE by Platform081 na Njegušima

161

Prvi događaj otvorenog tipa u organizaciji Platform081 održaće se u subotu 20. juna u restoranu Horizont na Njegušima, sa početkom u 17h.

Na žurci pod nazivom “Sunset VICE by Platform081” nastupiće Double Needle Project, Marko T. i Sen Oliver. Više detalja o događaju nalazi se na ovom linku.

Sunset VICE Platform081 Double Needle Project

Jedan od vodećih dvojaca u Crnoj Gori kada je u pitanju progressive, Double Needle Project, delio je pult sa imenima kao što su: Octave One, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Kaiserdisco, Elke Klejin, Nick Warren,…

DJ set će pratiti zalazak sunca na Njegušima, a po prvi put u Crnoj Gori, događaj će biti profesionalno sniman i uživo prenošen na Facebook stranici i YouTube kanalu Platform081, za sve koji nisu uspeli da obezbede svoje karte.

Ovom prilikom organizacija premijerno predstavlja svoje rezidente – Marka T. i Sen Olivera.

Sen Oliver je jedan od osnivača i rezidenata Platform 081 organizacije. Svoj muzički stil izgradio je posećujući festivale kao što su Ozora, Dimensions i EXIT, a u njegovim setovima mozete čuti široku lepezu žanrova od klasičnog house-a preko jazza i italo house-a do minimala i deep techno-a.

Od balearskih ritmova, do dubokog i sirovog progressive zvuka, Marko T. je prihvatio veliki spektar muzičkih žanrova i ritmova stvarajući savršenu atmosferu sa oštrom intuicijom za potrebama publike. Pomerajući granice da publiku edukuje novim oblicima muzike, on predstavlja sveže dinamične setove koji govore sami za sebe.

Platform081 je multimedijalna platforma za generisanje umetničkih ideja. Nastala s ciljem da bude spona za sve mlade kreativne ljude koji žele da svojom umetnošću čine ovaj svet lepšim i boljim, Platform081 kroz dobru energiju, ljubav i tehničku podršku pruža priliku svim vrstama umetnosti u Crnoj Gori i postaje mesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija. Do sada su za Platform081 nastupali AudioStorm, Artem Brovko i Necke, čiji se nastupi mogu videti na YouTube kanalu Platform081.

“Sunset VICE by Platform081” je prvi u nizu planiranih događaja, otvorenih za publiku, koji će kroz audio-vizuelnu produkciju promovisati kako domaće afirmisane i neafirmisane umetnike, tako i prirodne lepote Crne Gore.