Pogledajte: DJ GileRZ na stadionu pod Goricom

697
DJ GileRZ stadion pod Goricom Platform081

DJ GileRZ nastupio je pre par dana na stadionu pod Goricom za Platform081.

Publika je nastup veterana crnogorske elektronske scene, u skladu sa merama NKT-a, slušala i gledala preko live streama na Facebook stranici i YouTube kanalu organizacije Platform081.

U produkciji Platform081 do sada su publici svoj rad putem live streama na Facebooku i YouTube-u predstavili i Audiostorm, LifeisLove, Necke (Radio Katakomba) i Peđa Radović.

Pored događaja zatvorenih za publiku, koji kroz audio-vizuelnu produkciju promovišu kako domaće afirmisane i neafirmisane umetnike, tako i specifične lokacije i prirodne lepote Crne Gore, Platform81 je prošlog meseca organizovala i prvi u nizu događaja otvorenog tipa na Njegušima. Na žurci pod nazivom “Sunset VICE by Platform081” koja je prvi događaj u Crnoj Gori koji je profesionalno sniman i uživo prenošen putem Facebook i YouTube kanala organizacije, nastupili su Double Needle Project i rezidenti Marko T. i Sen Oliver.

Platform081 je multimedijalna platforma za generisanje i realizaciju ideja koja okuplja mlade kreativce i umetnike svih sfera, u zajedničkoj težnji za stvaranjem kreativnog huba u Crnoj Gori. Idejno nastala sa ciljem da ostvari sinergiju između mladih umetnika koji žele svojom kreativnošću da poboljšaju svet u kome živimo, da rasture iluziju dosadne svakodnevice i da pokažu da umetnost još uvijek stimuliše dobru energiju i ljubav, Platform081 je mesto susreta svih nas kojima je umetnost elementarni životni impuls.

Pogledajte ceo set ispod.