Dessert Live Stream sa berlinskog TV tornja

Dessert Beatport Kevin De Vries Innellea Monolink Tom Peters Berlin

Dessert je koncept žurki osmišljen od strane DJ-a i producenta Tom Petersa aka Black Peters, koji se redovno održavao u Berlinu do izbijanja pandemije. Peters sada predstavlja Dessert u digitalnoj formi, u saradnji sa Beatportom, na veoma neobičnom mestu u Berlinu – TV tornju.

Uvek sam se oduševljavao TV toranjem kada sam se vozio u Berlin sa roditeljima, a sada kada se vraćam sa nastupa i vidim ga znam da sam ponovo kod kuće.“ – izjavio je Tom Peters

Fernsehturm toranj se nalazi u centru grada, na Alexanderplatzu, i visok je 368 metara, što ga čini najvišom građevinom nemačke prestonice.

Beatport x Dessert događaj će se prenositi sa platforme za posetioce, koja se nalazi na 207 metara visine, 09. jula od 19h po našem vremenu. Ovo će biti prvi put da neko radi Live Stream sa ove lokacije uz upotrebu drona.

Što se muzike tiče, slušaćemo Melodic House & Techno i Indie Dance izvođače. Monolink iz „Embassy One Records“ kuće radiće jednočasovni Live Act, Kevin de Vries​ i ​Innellea će se pojaviti u b2b nastupu i promovisati novo izdanje za „Afterlife“, a Tom Peters, koji je izdavao za „Kompakt“, „Afterlife“ i „Oddity“ i osnivač je Desserta, zavrteće melodičan set.

Pogledajte najavu ispod.

Beatport Live x Dessert x TV Tower Berlin

This Thursday, we go live from the iconic BerlinerFernsehturm, for Dessert with Kevin de Vries, Innellea, Monolink, and Tom Peters. Join us for a speacial one from the giant disco ball in the sky. #tvtowerberlin #beatportlive

Gepostet von Beatport am Dienstag, 7. Juli 2020

Prethodni tekstMATINÉE FEST se pomera na novi termin u toku leta
Sledeći tekstMiller Lovefest odložen: Ove godine od 3. do 5. septembra