O KLABINGU: Mile (Green Love Festival) | Grotto video intervju

544
Mile Green Love Festival

Mile, momak iz Novog Sada, koji se od 2009. godine maksimalno trudi da organizuje neke od najboljih događaja u regionu i na taj način postavi visoke standarde u ovom poslu. Surovi profesionalac koji već 12 godina aktivno utiče na kompletan šou biznis i klabing scenu, pa tako nudi i visoko kvalitetne usluge za sve vrste manifestacija.

U potpunosti stoji iza brenda “Green Love Festival“, a projekat pod nazivom “Dance Park Festival” sprovodi u saradnji sa Nemanjom Tankosićem Nexijem. Radio je na događajima kluba Bastion 2011, kluba Fetish, Radio AS dočeka nove godine, preko legendarnih FlowThing after žurki, pa do Heineken VIP i velikih Tuborg Open događaja. Učestvuje aktivno u organizaciji Novosadskog Oktoberfesta, Tamburice festa, svih velikih koncerata na Spensu u zadniih 12 godina, čuvenog Master Class-a u Beogradu, pa i Evropskog prvenstva u atletici 2017. u saradnji sa njegovom partnerskom firmom Intersec Team.

Popričali smo sa Miletom o tekućim i aktuelnim temama sada već poznatog Grotto video serijala “O Klabingu“, gde u odgovorima možete čuti percepciju jednog ambicioznog, vrednog i radnog momka koji je sad već duboko u vodama ove muzičke industrije.

Intervju je rađen u Novom Sadu na lokaciji Green Love žurke svega nekoliko sati pred sam događaj, što je dalo posebnu čar ovim kadrovima. Za Mileta možemo reći da je domaćin za pohvalu, hvala mu na gostoprimstvu i želimo mu puno sreće i uspeha u daljem radu.

Green Love Festival @Facebook @Instagram