VODI ME NA PLES – Techno bomba koju potpisuju Drzneday i Rectoor

drzneday vodi me na ples cover press

Domaća ekipa iz Sarajeva (BiH) je stvorila ozbiljno zarazan Techno hit o kojem se već nekoliko nedelja unazad priča na svim socijalnim mrežama! Neminovno je da će ovo biti jedna od onih numera koje se nalaze na peak-time playlisti velikog broja DJ-eva. Do sada smo uspeli da vidimo isključivo pozitivne reakcije fanova elektronske muzike koje samo dokazuju kvalitet, a u isto vreme i popularnost ovog izdanja.

Numera nosi naziv „Vodi Me Na Ples“ – potpisuju je Drzneday i Rectoor, gde na vokalu gostuje Ninna Martinović. EP je izdat za minimalism Records, a u paketu možemo naći i remikse koje su uradili Miloš Vujović i DJ Djapo.

– Original Mix –

Amar Hadžihajdarević a.k.a. Drzneday, rođen je u Sarajevu sredinom osamdesetih. Prvi dodir sa elekrtonskom muzikom imao je ’98. godine kada je po prvi put čuo techno i Carl Cox-ov čuveni F.A.C.T. Nakon toga slede godine istraživanja i svega onoga što elektronska muzika u potpunosti predstavlja. Prva amaterska izdanja, prve gaže i ostale popratne „pojave“. Životne prepreke su učinile da na pet godina sve to stane, ali nakon toga 2014. se odlučuje na radikalne promene gde svoj život, vreme i pažnju u potpunosti posvećuje isključivo produkciji i DJingu, što dovodi do preko 150 izdanja na mnogim svetskim etiketama kao što su Prospect Records, Orange Recordings,  minimalism Records, Syncopate… Do sada je uglavnom nastupao u granicama BiH, uz povremene regionalne izlete te je delio DJ pult sa svetskim imenima kao što su Fernanda Martins, Eric Sneo, Juliana Yamasaki… U svojim setovima preferira isključivo svoje trake, te na taj način pokušava da prenese svu eneriju koju je uložio u stvaranje istih.

– Miloš Vujović Remix –

Rectoor je jedan od predstavnika sarajevske underground elektronske scene, a svoju karijeru u ovoj industriji je započeo 2011. godine. Za sada je naastupao po BiH, Hrvatskoj Sloveniji, Bugarskoj, a DJ pult je delio sa imenima kao što su Dax J, Cristian Varela, Du’Art, Spartaque, T78, Frank Kvitta, Nakadia, DJ Ogi, Tomy Declerque, Ilija Djokovic, Forest People, Dario Sorano, Christian Bonori, Veztax, Gumja, D.R.N.D.Y, Wolt, Jock, Jolly Joke… Njegova izdanja možete naći na etiketama mTechno Records, I AM DIFFERENT, Tauten Records, Tesla Records, Birdcage i naravno na njegovoj ličnoj etiketi minimalism Records. A&R menadžer je minimalism Records-a Label, a vodi i nekoliko poznatih stranica na socijalnim mrežama poput „I Love Minimal Techno’, ‘Techno Live Sets’, ‘Only Techno’, ‘Ravers Hits’.

– Djapo Remix –

„VODI ME NA PLES“
Beatport Release

Prethodni tekstTomorrowland podelio određene setove sa online festivala na Apple Musicu
Sledeći tekstJedinstveni Coeus zvuk na „Beyond Dreaming“ izdanju za Afterlife
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!