O KLABINGU: Lana Borić (Sonus) & Dejan Milićević | Grotto video intervju

Lana Borić (Sonus, We Love Sound) i DJ Dejan Milicević gosti Grotto video Intervjua.

Lana Borić, nekada voditelj i novinar na MTV Adria kanalu pa izvršni direktor MTV Hrvatska, a pre svega istinski klaber još od 90tih od kad plovi u tim vodama. Već 8 godina unazad je zadužena za regionalni PR Sonus i #WeLoveSound festivala koji se održavaju u Hrvatskoj, a takođe je i nežnija polovina našeg svima dragog Dekija Milićevića. Od nas može javno da dobije samo pohvale jer je jedna profesionalna, kulturna, predivna, pozitivna i nasmejana osoba sa kojom odlično sarađujemo dugi niz godina.

Dejan Milićević je jedan od najboljih regionalnih DJ-eva i producenata sa preko 20 godina na elektronskoj sceni. U svojoj bogatoj internacionalnoj karijeri Dejan je nastupao na svim najbitnijim festivalima u Evropi, kao i po klubovima Južne Amerike i u azijskoj meki – Bangkoku. Jedan je od omiljenih DJ-eva domaće publike u Srbiji i u regionu, a iza sebe ima više od 80 izdanja na etiketama kao što su „Plastic City“, „Suara“, „Liebe Detail“, „Gillesku“, „Night Light“, „Recycled Loops“. Vlasnik je muzičke etikete „Tit Zero Recordings„. Aktivno ga pratimo i slušamo poslednjih 15 godina i sa sigurnošću možemo reći da nas nikad nije izneverio na densfloru!

Jednog lepog i sunčanog dana u Beogradu smo se našli na kafi i natenane popričali o aktuelnim temama koje se već nedeljama unazad provlače kroz naš serijal video intervjua „O Klabingu“, a tiču se lokalnog i inostranog klabinga iz prizme ličnih iskustava naših sagovornika.

Unapred se izvinjavamo svim slušaocima zbog ne toliko dobrog audio kvaliteta na snimku, jer nam se usred snimanja pokvario dodatni mikrofon, pa se u nekoliko momenata može čuti buka od strane prolaznika, gostiju lokala i saobraćaja. Svakako jedan super intervju koji vredi pažljivo poslušati.

Uživajte! 🙂

Lana Borić @Facebook @Instagram
DJ Dejan Milićević @Facebook @Instagram

Featured photo credits: Miklja Milenko & Marko Krunić

Prethodni tekstNova domaća izdavačka kuća – Damar Records
Sledeći tekstMiloš Vujović izdao novi EP „Dimension“ na Gain Records-u
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!