O KLABINGU: Ana Veliki & Zorica Čanadanović (Blender/Barutana) | Grotto video intervju

666
intervju o klabingu Ana Veliki Zorica Canadanovic barutana

Ana Veliki i Zorica Čanadanović, deo su ekipe koja stoji iza projekata kao što su Blender, Central Dance Event i klubova Barutana i DOT u Beogradu.

Ana Veliki se na poziciji programskog menadžera kluba DOT nalazi već pet godina, a takođe je zadužena i za organizaciju, backstage i hosting izvođača u Barutani, na Blender žurkama, kao i na Central Dance Event festivalu. Posao u klabingu bio je logičan sled okolnosti, budući da je previše vremena provela u noćnim izlascima, po klubovima i festivalima, dok su njena interesovanja okupirale organizacija i produkcija događaja.

Zorica Čanadanović, već četiri godine zadužena je za PR i komunikacije, za organizaciju Blender, Central Dance Event novogodišnji maraton, letnji klub Barutanu, kao i Strangefear koncertnu organizaciju. Sa beogradskom klupskom scenom upoznala se pre 20 godina, kao tinejdžerka koja je uplovila u vode elektronske muzike i počela da posećuje klubove i festivale. Od tada “surfuje” kroz raznorazne žanrove i dan danas se “vozi” na tom talasu alternative.

Našli smo se na Kalemegdanu u kultnoj Barutani i popričali o tekućim i aktuelnim temama sada već poznatog Grotto video serijala “O Klabingu“.

Uživajte!

Ana Veliki @Facebook @Instagram
Zorica Čanadanović @Facebook @Instagram

Featured Photo: Benny – Take A Moment / Marko Kažić