Barutana nastavlja sedmu sezonu uz još jedno klupsko veče

79
DeMo Barutana by OSC Visual

Drugi vikend septembra meseca posetiocima letnjeg kluba Barutana donosi još dobrog zvuka i nastupe lokalnih DJ-eva, te će ove subote od 19 časova, do 1 sat posle ponoći, za muzički izbor biti zaduženi: Kid Kimi koji propagira poseban muzički spektar, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambienta, deepa, duba, house-a i techno-a, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice; DE & MO dvojac prepoznatljiv po melodičnom techno-u i hibridnim DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live actom i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima, uz uvek drugačije vizuelno iskustvo i mladi predstavnik domaće elektronske scene Nikola Mihailović, koji je tokom detinjstva sakupljao kasete i diskove omiljenih izvođača i na taj način ušao u svet DJ-inga, setovi su fuzija house-a, progressive-a i techno-a, umiksani sa mnoštvom elemenata.

Kid Kimi DeMo Nikola Mihailovic Barutana

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku (ukoliko je ne poseduje), dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.

Barutana obavestenje ogranicen broj ljudi

Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Budite odgovorni prema sebi i drugima!

Featured Photo: OSC Visual