O KLABINGU, DJ-INGU I PRODUKCIJI: Andrew Meller | Grotto video intervju

945
Andrew Meller

Andrija Antić aka Andrew Meller, pojavio se na domaćoj elektronskoj muzičkoj sceni 2009. godine, od kada je prisutan sa projekatima ReWire, Beat And Juice i Depth Perception.

Kao Andrew Meller, nastupa i producira od 2014. godine. U odnosu na ostale, ovaj projekat izdvaja pristup, vođenje isključivo emocijama i trenutnim raspoloženjem. Upravo je ovo jedna od stvari zbog koje se njegova muzika ne karakteriše posebnim žanrom, već savršenom fuzijom house, deep house, tech house i techno zvuka. Na svojim nastupima kao DJ konstantno eksperimentiše pažljivo osluškujući publiku sa namerom da je dovede do usijanja. Andrew Meller je jedan od onih retkih umetnika, pobornika ideje “Koliko energije daš, toliko će ti se i vratiti” i to je najveća potvrda njegovom uspehu.

Andrijin rad pratimo poslednjih 10 godina i mislimo da je jedan od producenata sa domaće scene koji je zaslužio da još odavno zabavlja ljude na svim svetskim žurkama i festivalima. Svaku traku koju uradi daj joj poseban šmek, a o njegovim idejama da i ne pričamo, jer smo imali prilike da čujemo mnoštvo započetih projekata, koji se možda nikada neće ni naći u prodaji. Dečko koji jednostavno ume da napravi traku sa primesama i house-a i tech-a i techno-a.

Kako on vidi aktuelna dešavanja na klabing sceni, odakle crpi inspiraciju kada je nema, u kom muzičkom pravcu je krenuo i za koje izdavačke kuće će izdavati do kraja godine pogledajte u intrevjuu ispod.

Andrew Meller @Facebook @Instagram @SoundCloud @Beatport

Prethodni tekstMelodični DJ set momka iz Novog Sada sa prelepom lokacijom na Dunavu!
Sledeći tekstAndrew Meller i Pavel Petrov provešće vas kroz selekciju omiljenih house, deep house, tech house i techno numera