EXIT lansira novi projekat InfinitX sa Charlotte de Witte sa Tvrđave Mogren u Budvi

88
Charlotte De Witte by Milos Zvicer

U četvrtak 24. septembra u 20:20 EXIT lansira novi projekat InfinitX koji, u skladu sa modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća muzička imena elektronske muzike sa najatraktivnijim lokacijama širom sveta. Prvi InfinitX livestream događaj realizuje se zajedno sa jednom od vodećih imena elektronske scene Charlotte de Witte u okviru njenog “New Form” serijala i uz podršku Beatporta.

Charlotte De Witte EXIT festival InfinitX

Belgijska superzvezda snimila je ovaj specijalan nastup sa jedinstvene lokacije tvrđave Mogren u Budvi. Ovo austrougarsko utvrđenje sagrađeno je 1860. godine na stenovitoj formaciji sa prelepim pogledom na Jadransko more. Izuzetna lokacija, snimljena uz zalazak sunca, pružiće zapanjujuću i eskapističku pozadinu za jedinstveni miks koji je Charlotte pripremila.

Charlottin nastup imaće veliku globalnu promotivnu vrednost, imajući u vidu da sa ovim projektom lansira svoj novi EP “Rave On Time”, te da ovu izvrsnu umetnicu na društvenim mrežama prati gotovo 3 miliona ljudi.

Charlotte de Witte Mogren Budva by Milos Zvicer
Photo: Milos Zvicer

Ovo će biti drugi strim Charlotte de Witte u saradnji sa EXIT festivalom u poslednje vreme. Prvi, realizovan na Petrovaradinskoj tvrđavi, otvorio je Life Stream projekat, kroz koji jedan od vodećih evropskih festivala, podržavajući Svetski program za hranu Ujedinjenih nacija, podiže svest o važnosti zaštite životne sredine i upozorava na rastuću krizu gladi. Snimak njenog nastupa sa Life streama do sada je pogledalo oko 600.000 ljudi.

Sve uticajnija Belgijanka bila je zauzeta ove godine uprkos pandemiji, a njen predstojeći EP “Rave On Time” podseća na radosti boravka u klubu. Ovaj EP biće ekskluzivno dostupan za kupovinu na Beatportu od početka live streama i to pod njenom izdavačkom kućom “KNTXT” koja je takođe održavala brojne posebne žurke širom Evrope. Charlottin EP je ponovo pokazao suptilnu evoluciju u njenom stilu, povezujući mračni, hipnotički techno, acid i rejv sa mističnim ambijentom i stilskim osećajem za dizajn zvuka.

Charlotte i “KNTXT” takođe će tokom prenosa uživo u prodaju pustiti i ekskluzivnu merchandise kolekciju koja će biti dostupna ograničeno vreme.

Ovaj novi stream savršena je šansa da se pridružite jednom od najistaknutijih techno inovatora na svetu, upijajući istovremeno lepotu jednog od skrivenih blaga Evrope.

NAPOMENE
Strim će biti emitovan na sledećim kanalima:
Facebook: Charlotte de Witte, Exit Festival, InfinitX and Beatport
Website: Life Stream (by Exit) and Beatport
Twitch: Beatport
YouTube: Charlotte de Witte, Exit Festival, InfinitX and Beatport

Featured Photo: Milos Zvicer