Rebekah pokrenula #ForTheMusic kampanju

97
Rebekah

Rebekah je pokrenula novu kampanju, #ForTheMusic.

Ona se oglasila na Instagramu prošle nedelje kako bi obavestila fanove o novopokrenutoj kampanji protiv seksualnog uznemiravanja i napada u muzičkoj industriji, pozivajući ih da potpišu otvoreno pismo na change.org.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebekah (@djrebekah) on

Nakon svih svedočenja žena koje su seksualno zlostavljane u industriji od strane moćnih muškaraca, analizirala sam scenu i shvatila da su stvari otišle predaleko. Predugo smo ćutali i okretali glavu.

Nakon što sam odlučila da želim da podučavam ljude kako bih im pomogla da uđu u industriju, postalo je očigledno da to ne mogu da uradim ukoliko ne pokušam da se borim da industrija bude sigurnije mesto. Kako mogu da podučavam žene i pripadnice LGBQT++ zajednice, znajući da će se suočiti sa seksizmom, uznemiravanjem i u najgorem slučaju, silovanjem?

Dakle, ovim vas molim da pročitate i potpišete otvoreno pismo na change.org tražeći od industrije da bude odgovorna za uvođenje promena. Da bismo se pobrinuli za naše najugroženije, jer vidim da smo posle 24 godine u ovoj industriji postigli malo ili nikakav napredak u okončanju kulta tišine.” – napisala je

Pozivajući celu muzičku industriju da bude na “pravoj strani”, potpiše otvoreno pismo #ForTheMusic i da se obavežu da će:

– Artisti, zaposleni i publika biti zaštićeni od seksualnog uznemiravanja.
– Garantovati zaposlenima u industriji sigurnost na radnom mestu.
– Okončati kult tičine i progovore kada svedoče seksualnom uznemiravanju.
– Klubovi biti dužni da osiguraju bezbednost izvođača, zaposlenih i publike.

I vi možete dati podršku inicijativi na ovom linku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebekah (@djrebekah) on