BANDA PANDA kolektiv proslavlja 10ti rođendan na muzičkoj sceni

DJ duo Banda Panda krajem meseca proslavlja desetu godinu na sceni elektronske muzike. U subotu, 24. oktobra, u klubu Dim organizuju rođendansku žurku i pozivaju vas da se pridružite proslavi! Iako je epidemiološka situaciju u svetu poremetila njihove planove za veliku proslavu odlučili su da na simboličan način i u veoma netipičnim klubskim uslovima obeleže ovaj jubilej.

Banda Panda 10 godina

Banda Panda je beogradski Dj duo koji čine Johana i Dušan Lilić. Oni su kao Banda Panda prvi put zajedno nastupili 2010. godine, a od tada su radili u svim većim klubovima u gradu i regionu, te nastupali na brojnim festivalima. U to vreme bili su među prvim domaćim DJ ekipama koje su žurke spajali sa vizuelnom umetnošču kojom se bave – od izložbi, prostornih instalacija i tematskih scenografija. Postali su prepoznatljivi i po provokativnim video tizerima kojima su najavljivali zurke na društvenim mrežama.

Poslednjih godina Banda Panda doprinela je razvoju domaće klubske scene dovodeći aktuelne i prestižne svetske DJ-eve i producente poput Acid Arab, Juju & Jordash, Manfredas, Moscoman, Curses, DJ Sundae, Rodion, Borusiade, Alien Alien, Cosmo Vitelli, YØR, Jessica 6, Crackboy, Innershades i druge.

Banda Panda

Pored toga, ovaj kolektiv organizuvao je različite party serijale poput F-Society večeri – koja se dešavala na nedeljnom nivou i bila posvećena promociji ženskih DJ-eva i njihovom umrežavanju ili Bipolar večeri gde Johana i Dušan puštaju sa left-field domaćim i internacionalnim DJ-evima i bendovima.

Broj posetilaca na događaju biće ograničen kako bi se ispoštovale trenutne epidemiološke mere.

Vidimo se u subotu 24. oktobar u klubu Dim (Cetinjska 15a) od 18 do 23h.

Facebook Event

Banda Panda @SoundCloud @Facebook @Instagram

Photos: Banda Panda Press

Prethodni tekstJennifer Cardini prva gošća Burning Man platforme Kindling
Sledeći tekstMillok poklanja odličan EDIT za „Billie Eilish – No Time To Die“