Pogledajte: Marek Tripowsky b2b Zael 4 Platform081

Marek Tripowsky Zael Platform081 by Milan Matovic

Nakon proslave drugog rođendana Oak Brothersa na Kabanya Kitesurf Beachu, Podgorički klub Laka vraća se u glavni grad sa svojim moćnim JBL Professional Soundsystemom i u saradnji sa Platform081 vam predstavlja Marek Tripkowsky b2b Zael DJ set.

Platform081 je multimedijalna platforma koja se bavi osmišljavanjem i realizacijom raznovrsnih događaja iz oblasti umetnosti i kulture i polako, ali sigurno, postaje mesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija. Do sada su za Platform081 nastupali AudioStorm na krovu KICa Budo Tomović, Artem Brovko u Barskoj marini, Necke na tvrđavi Mogren, Gilerz na Stadionu pod Goricom, Rudolf na Biogradskom jezeru, Džanum na jezeru Krupac, Vrpca kod Spomenika Partizanu borcu na Gorici i mnogi drugi čiji se nastupi mogu pogledati na YouTube kanalu organizacije.

Platform081 je već postala prepoznatljiva kroz live streamove koji povezuju afirmisane i neafirmisane umetnike i konzumente kulture, promovišući kako crnogorsku scenu tako i prirodne lepote Crne Gore.

Plaform081 je za svega šest meseci koliko postoje, već realizovala preko 15 projekata, među kojima su nastupi DJ-eva, bendova ali i jedan scenski performans.

Marek Tripkowsky @Facebook @Mixcloud
Zael (OAK Brothers) @Facebook @Mixcloud

Featured Photo: Milan Matovic

Prethodni tekstPogledajte: Vandal Steve – 4 Decks Mixing On Yacht In Belgrade
Sledeći tekstSoundCloud ponudio novu DJ opciju