Grotto video intervju: KATALINA – pobednica “Let’s Mix It” DJ takmičenja!

405
DJ KATALINA press photo novi sad

Katalina je jedna vrlo mlada i harizmatična dama iz Novog Sada koja odiše ogromnom količinom pozitivne energije, kako za DJ pultom tako i van njega.

Od malena se bavila muzikom na razne načine, a kroz susretanje sa njenim šarenolikim licima stvorila je ljubav prema elektronskoj muzici. Kako je gajila i veliko interesovanje za DJ-ing, tako da je bilo sasvim prirodno da je želela da stekne i usavrši svoja znanja što je i uradila kada je završila DJ školu kod Avoid a.k.a. Vladimira Aćića i DJ Peleta Drezgića.

Za njeno kratko vreme na sceni imala je priliku da u Novom Sadu, u okviru Green Love festivala, deli pult sa imenima poput Fatime Hajji, Regala, Jay Lumena, Magdalene, Marine Karamarko, Lee Dobričić i Sugar Lobby. Sada se njen talenat za mix pultom dodatno pokazao na Blenderovom “Let’s Mix It” DJ takmičenju u beogradskom klubu Barutana, gde je Katalina, na njeno veliko oduševljenje, stigla do finala i po glasovima žirija osvojila jako prvo mesto!

Njeno ime možete povezati sa zvucima koji se najčešće protežu od tek-hausa do tehna, energičnim ritmovima, cross-genre setovima i neverovatnom energijom koju stvara i deli sa publikom pri svakom njenom nastupu.

Popričali smo sa Katalinom u kom smeru planira da nastavi svoju DJ karijeru nakon osvojene “Let’s Mix It” titule, kako je tekao njen put odluke da postane DJ, koji su joj omiljeni domaći i strani izvođači i kako se provela na takmičenju u Beogradu. Sve je zabeleženo u video intervjuu ispod, stoga uživajte! 🙂

Katalina @Facebook @Instagram @YouTube @Soundcloud @Mixcloud