Grotto video intervju: Mina Poznanović, bronza “Let’s Mix It” DJ takmičenja!

605
Mina Poznanovic press grotto video intervju

Mina Poznanović je devojka iz Beograda koja je većinski deo svog života strastveno zaljubljena u elektronsku muziku, a sam klabing i DJ-ing predstavljaju poseban deo njene kulture i ekspresije. Kako Mina kaže: Zaluđena sam elektronskom muzikom i energija u klubu mi je jako bitna!

Neopterećena žanrovima, Mina je odlučila da podeli svoj muzički ukus i prenese energiju koju oseća dok vrti trake koje je pokreću. Pisala je za razne muzičke portale, urednica za Clubbing.rs i rezident je Beats2Dance radija. Nastupala je po klubovima širom Srbije kao što su Mint, Drugstore, KPTM, Galaksija, Svaštara, a takođe i na sledećim festivalima Outhide Festival, Rečica Fair, Dev9t i mnogi drugi.

Sasvim zasluženo, osvojila je treće mesto na prvom Blender #LetsMixIt DJ takmičenju u Barutani ove godine. Njen cilj je, kako kaže, da odvede slušaoce na nezaboravno muzičko putovanje kroz svoje raznolike radio podkaste i DJ setove na žurkama.

Razgovarali smo sa Minom o njenom muzičkom razvoju, ukusima, omiljenim domaćim i stranim izvođačima, utiscima sa Let’s Mix It takmičenja i nekim budućim planovima. Pogledajte ceo video intervju u prilogu ispod. 🙂

Mina Poznanović @Facebook @Instagram @SoundCloud